Raoni Barcelos vs Trevin Jones – 2. oktober 2022 00:00

Profit
-18,9
TBP
90,1%
Hitrate
51,6%
31 Tips
Mixed martial arts icon
Bantamweight | 2022
Raoni Barcelos vs Trevin Jones
Raoni Barcelos Vinder
Tippet til 1.50
Units 10/10
Vundet +5,00
Udgivet 23. sep. 13:16

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Barcelos har fordelen i de fleste aspekter af kampen
  2. På grund af Barcelos sidste to kampe, får vi stor rabat på hans vinderlinie
  3. Jones har kun én mulighed for at vinde kampen, på KO/TKO

Raoni Barcelos (16-3) vs. Trevin Jones (13-8)

I løbet af et år, popper der kun få muligheder op som indbyder til et max bet. Denne kamp mellem Raoni Barcelos og Trevin Jones er en af disse muligheder.

Raoni Barcelos startede sin UFC karriere med at brage igennem en 5 fight winning streak, hvor han viste et bedre niveau for hver gang vi så ham i buret. Han var kæmpe favorit i hans sjette UFC kamp hvor han mødte Timur Valiev. Det var første gang vi så en reel modstand, men som alle andre kampe fik han muligheden for at stoppe Timur Valiev. Dommeren valgte ikke at stoppe kampen, og Raoni havde tømt tanken på dette tidspunkt. Derfor måtte han se sig selv tabe på point.
Efter hans første tab, var han endnu engang kæmpe favorit mod nyankommeren Victor Henry. Efter en flot præstation fra begge kæmpere, måtte han igen se sig slået på point, hvilket satte nogle spørgsmål igang om hvor god Raoni Barcelos egentlig er/var.
Raoni har en meget solid baggrund som BJJ grappler, og har vist et meget kompetent overall MMA game. Især hans boksning er virkelig imponerende at se på, i kombination med en god cardio og god defensiv wrestling. Det er i det hele taget svært at finde huller i Brasilianerens MMA game. De sidste to tab viste en “svaghed”. Begge kæmpere var yderst aktive og bevægede sig utroligt meget, hvilket frusterede Barcelos. Nu tager Raoni imod den lavere rangeret Trevin Jones.

Trevin Jones er noget af et wildcard i Bantamweight divisionen. Han startede med at vinde mod ovenstående Timur Valiev, på TKO, efter at Valiev dominerede ham op til det punkt. Det samme skete i hans næste kamp mod Mario Bautista, hvor han tabte 1. runde, men fandt den samme power frem, og stoppede Bautista på TKO i 2. runde. Efterfølgende er det blevet til 2 tab.
Jones har på en måde kæmpet over evne, og han har været heldig med at vinde to kampe, som let kunne have givet ham en 0-4 UFC record.
Trevin Jones har en BJJ grappler baggrund, men har samtidigt vist en evne til at læne på sin modstander og implementere offensiv wrestling. Det helt store wildcard er dog hans 1 punck KO power og hans viljestyke til ikke at quitte når han bliver domineret. Som jeg ser det, SKAL Jones også finde et wildcard KO frem for at vinde denne kamp, hvor han ellers vil blive domineret.

Raoni er stadig forholdsvis stor favorit i dette matchup, men hvis det ikke var for de to tab, havde hans linie ligget i nærheden af 1.20-1.25. Netop pga. de to tab, får vi rabat og ekstra stor value med oveni. Raoni kommer som sagt ind til denne kamp med to tab i rygsækken, og vi finder derfor ud af hvor meget det har presset ham til at udvikle sig.

Man kan i skrivende stund få odds 1.50 på at Raoni Barcelos vinder, på B365. I mine øjne vil denne linie kun blive værre når vi kommer tættere på. Med en vinderchance på hele 85% til odds 1.50, ender vi på en betvalue på 127,5 og med en risiko på 10 ud af 10 units, og derfor også mit første MAX bet.


Edges:

Technique (Boksning) – Barcelos
Technique (Kickboxing) – Barcelos
Cardio – Barcelos
Chin – edge til Jones
Speed – Barcelos
Offensiv Wrestling – edge til Jones
Defensiv Wrestling – Barcelos
Grappling – Barcelos
Power – edge til Jones

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Raoni Barcelos – Trevin Jones Odds


Raoni Barcelos – Trevin Jones Head 2 Head


Flere Tips

24. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:00
Units 2/10
Tippet til 1.90
20:00
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 1.77
Vis flere

Skriv et svar