Randers FC vs Viborg – 15. maj. 19:00

Profit
-41,8
TBP
91,9%
Hitrate
43,8%
176 Tips
Fodbold icon
Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
Randers FC vs Viborg
Over 2.5 mål
Tippet til 1.95
Units 2/10
Tabt -2,00
Udgivet 9. maj. 14:57

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Randers skal bruge en sejr, hvis de vil kunne drømme om bronzemedaljer

✅ Viborg skal vinde for at holde gulddrømmen i live

✅ Hugo Andersson og Nicolas Bürgy mangler i hver deres forsvar

Mandag aften krydser Randers og Viborg klinger i Superliga-rundens sidste kamp. Der er karantæneramte forsvarsspillere i begge bagkæder, og så er vi nået til et stadie, hvor de to mandskaber har mere at vinde end de har at tabe. Der skal være gode muligheder for en målrig omgang. 

Randers er nummer 5 i Superligaen med 6 point op til AGF og Viborg på 3. og 4.pladsen. Altså 6 point til bronzemedaljer med 12 point tilbage at spille om. Der er ikke længere grund til at spille med livrem og seler for hjemmeholdet. 

Viborg er nummer 4 i Superligaen med 4 point op til FC Nordsjælland på 1.pladsen. Med FCK på en svær udebanetur til Brøndby Stadion og et direkte opgør mellem AGF og FC Nordsjælland, så skal Viborg gå efter en sejr, som kan se dem tage point på minimum en af medaljekonkurrenterne. 

Det er ikke fordi, at hverken Randers eller Viborg generelt er kendt for at være voldsomt offensivt anlagt, men faktisk har der været godt gang i målscoringen i de to seneste indbyrdes opgør, som er endt henholdsvis 2-2 og 3-1. Tilmed er der defensive fravær hos begge mandskaber i form af Randers’ karantæneramte midterforsvar Hugo Andersson og Viborgs midterforsvar Nicolas Bürgy. 

Randers’ højreside havde kæmpe problemer med at håndtere Kvistgaarden i weekendens 3-1 nederlag til Brøndby, så jeg tør slet ikke tænke på, hvor galt det kan gå, hvis Viborgs Achouri er i hopla mandag aften. 

Med deres nuværende positioner i Superligaen taget in mente, så har vi at gøre med to hold, som pt. har mere at vinde end at tabe. 5. og 4.pladsen giver hverken medaljer eller europæisk fodbold. 

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Randers FC – Viborg Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Randers FC – Viborg

Randers FC: Skader og karantæner

Viborg: Skader og karantæner

Randers FC – Viborg Head 2 Head

Flere Tips

28. maj.
20:00
Units 1/10
Tippet til 1.72
21:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.95
Units 4/10
Tippet til 1.72
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar