Randers FC vs AGF – 30. maj. 19:00

Profit
-70,1
TBP
99,4%
Hitrate
37,2%
3323 Tips
Fodbold icon
Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
Randers FC vs AGF
Dobbeltchance: 1X
Tippet til 1.95
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 30. maj. 10:28

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Randers kan redde meget ved at tage en sejr her. En sejr over netop AGF er altid populær blandt klubbens fans, men kan man samtidig fratage dem bronzemedaljerne, giver det lige lidt ekstra

✅ Da Randers kommer med 4 nederlag i træk og slutter af inde i Parken, har de behov for at sætte en god kamp sammen i aften, der gerne skal kaste point af sig

✅ Alt pres er på AGF, hvor skuffelsen vil være stor hvis det ikke bliver til medaljer, sådan som foråret er forløbet

Randers kommer med 4 nederlag i træk og kan højst nå en 5. plads, men den er ikke videre sandsynlig. Dog bør det være motivation nok at kunne få lukket den dårlige stime hjemme mod AGF, som man ikke bryder sig særlig meget om.

Tager Randers sejren i aften kan de samtidig, med alt sandsynlighed, forhindre AGF i at få medaljer. Det vil man gerne.

Randers har overordnet set leveret en fin sæson hvor de er 10-10-10 efter 30 kampe. De har dog ikke behov for at slutte af med 6 nederlag i træk, da det selvfølgelig vil give et dårligt afsæt til den nye sæson der starter snart.

AGF har også leveret en fin sæson, men ingen tvivl om at de vil være meget skuffede hvis det slet ikke bliver til medaljer. De havde alle muligheder for at tage sejren i Parken senest, men satte det hele over styr og tabte til sidst 4-3.

Kigger vi på de seneste 5 indbyrdes opgør så hedder den 2 sejre til Randers, 2 x uafgjort og en enkelt sejr til AGF. I indeværende sæson er det endt med 2 x uafgjort og en spinkel og lidt heldig sejr til AGF.

AGF har en bedre trup end Randers, og med 7 point mere i tabellen har de også klaret sig lidt bedre. Det her er dog en kamp der lever sit eget liv og alt pres hviler på AGF, der fra at være i spil til både guld og sølv, nu skal kæmpe hårdt for “bare” at få bronze.

Synes betalingen er høj for at Randers får sat en kæp i hjulet for AGFs jagt på medaljer her, og samtidig stoppet deres egen dårlige stime.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Randers FC – AGF Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Randers FC – AGF

Randers FC: Skader og karantæner

AGF: Skader og karantæner

Randers FC – AGF Head 2 Head

Flere Tips

22. jul.
Units 2/10
Tippet til 2.10
Units 3/10
Tippet til 1.83
19:00
Dagens Spil
Units 1/10
Tippet til 2.01
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar