Randers FC vs AGF – 30. maj. 19:00

Profit
-70,1
TBP
99,4%
Hitrate
37,2%
3323 Tips
Fodbold icon
Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
Randers FC vs AGF
Lasse Berg Johnsen får kort
Tippet til 6.00
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 30. maj. 09:39

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Randers har ikke andet end æren og en, ikke særlig sandsynlig 5. plads at spille for. Berg Johnsen er i karantænefare og kan blive fristet af at trække et kort i aften, så han er klar når den nye sæson starter

✅ En hjemmekamp mod netop AGF møder man dog ikke op til uden motivation, og de kan redde meget ved at vinde sæsonens sidste hjemmekamp og samtidig forhindre AGF i at få bronze

✅ AGF jagter bronzemedaljerne, og kan ikke tåle at tabe i aften. Det bør være ekstra benzin på bålet og tale for en kamp med masser af intensitet og sikkert også kort

Randers mod AGF vil altid være lig med masser af intensitet og knald på nærkampene. Det tænker jeg ikke bliver anderledes i aften.

Randers kan med en sejr forhindre AGF i at vinde bronze, lukke en lang dårlig stime med 4 nederlag i træk og give hjemmepublikummet en sejr at gå på ferie med. Motivationen bør være stor, selvom de selv maksimalt kan nå at kravle op på en 5. plads, hvis alt går op for dem.

Lasse Berg Johnsen huserer på den centrale midtbane for Randers, og hans position taget i betragtning, er han en spiller der får ganske få kort. Blot 3 kort i de seneste 25 kampe.

Situationen er dog den at han ryger i karantæne ved næste gule kort, uanset strafpoint. Da Randers slutter af inde i Parken, med en kamp uden reel betydning for nogen af holdene, så må det være fristende at tage et gult kort i aften og få nulstillet kontoen inden den ny sæson står for døren.

Havde Randers stået med en masse på spil i sidste spillerunde ville det selvfølgelig forholde sig modsat, og så ville en spiller som Johnsen i hvert fald næppe trække et dumt/unødvendigt kort i aften.

Johnsen har spillet samtlige minutter for Randers FC denne sæson, og må derfor betegnes som en klar nøglespiller på deres midtbane. Han fik gult kort i seneste spillerunde og det må alt andet lige være meget fristende at tage et mere i aften og være i nul når den nye sæson starter igen snart.

Det trækker op at jeg generelt forventer mig en kamp med mange kort. Den tro bliver ikke mindre af at dagens dommer er Mikkel Redder. En dommer der holder et højt snit på 4.04 uddelte kort pr. kamp, målt over hans 74 kampe som superligadommer.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Randers FC – AGF Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Randers FC – AGF

Randers FC: Skader og karantæner

AGF: Skader og karantæner

Randers FC – AGF Head 2 Head

Flere Tips

19. jun.
Units 2/10
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tippet til 2.40
15:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.55
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar