Randers FC vs AGF – 13. mar. 19:00

Profit
934,3
TBP
106,6%
Hitrate
47,2%
3031 Tips
Fodbold icon
3F Superligaen | Superligaen
Randers FC vs AGF
Under 0,5 i 1. halvleg (AH)
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 12. mar. 12:32

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Det lugter fælt af en lavtscorende pointdeler pga. den tætte top-6 kamp.

✅ Banen i Randers tillader ikke ligefrem lækker fodbold.

✅ Hverken Randers eller AGF er godt kørende offensivt.

Sagen er den, at Randers og AGF, som pt. ligger på 4. og 5. pladsen kan sætte sig i en position, hvor de begge selv kan afgøre deres top-6-skæbne i sidste grundspilsrunde, hvis det ender i en pointdeling her. Med kampe mod AaB og OB i sidste runde, så er det helt sikkert en god position at bringe sig i, og det vil altid være favorabelt at kunne afgøre det selv. For AGF er det ekstra fint, da man holder sig over Randers med en bedre målscore.

Desuden har det ikke været offensive festfyrværkerier fra Randers og AGF, der begge har haft lidt offensive udfordringer. Lyngby var sekunder fra en 0-0’er hjemme mod bundholdet fra Lyngby, mens AGF har hentet mange point, men absolut ikke imponeret offensivt med meget lidt chanceskabende fodbold. Til gengæld har AGF vist, at de kan forsvare og stå stærkt i den defensive organisation, og jeg tror absolut, at Rösler og co. vil gribe det defensivt og afventende an, da man har den bedste position til sidste runde med uafgjort her.

Derfor har AGF ingen grund til at satse unødigt, og det ligner meget en kamp, hvor man spiller for at undgå frem for at opnå. Desuden er banen ikke ligefrem i god stand til at sætte god og kreativ fodbold sammen, og det taler yderligere for en målfattig og defensivt præget kamp.

Jeg synes, at denne variant er god, da holdene sandsynligvis vil starte lidt afventende for at mærke kampens temperatur. Jo tættere, man kommer på slutfløjt jo mere sikring vil man tage, og derfor snupper jeg også et par unit på 0-0-resultatet, som bestemt ikke er umuligt til en flot pris, som meget vel kan falde.

Resultaterne fra søndagens kampe kan nemlig gøre, at dette spil bliver yderligere interessant.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Randers FC – AGF Odds

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Randers FC
AGF
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 13. mar. 18:59.

Forventede startopstillinger Randers FC – AGF

Randers FC: Skader og karantæner

AGF: Skader og karantæner

Randers FC – AGF Head 2 Head

Flere Tips

23. mar.
Units 5/10
Tippet til 1.83
20:45
Units 2/10
Tippet til 2.08
20:45
Units 1/10
Tippet til 3.25
Vis flere

Skriv et svar