Randers FC vs AaB – 11. maj 2022 18:00

Superligaen Mesterskabsspil | Superligaen
AaB 0.0
Tippet til 2.25
Units 4/10
Push +0,00
Udgivet 7. maj 2022 00:01
Besøg bet365

*Reklamelink

Randers og AaB har begge mødt Silkeborg i de seneste runder – og har begge været overmatchet. Så synes det nærliggende at sammenligne lukkeodds for deres respektive kampe og her var der altså en kvart linje til forskel. Silkeborg lukkede mod AaB i 1.89, mens de mod Randers var helt nede i 1.64. Vurderet ud fra de odds er AaB altså et halvt niveau bedre end Randers.

Randers manglede mod Silkeborg angriber Odey, der afsoner karantæne for et rødt kort og han sidder ligeledes ude mod AaB. Al-Haji Kamara og Marvin Egho har begge været ude i længere tid, så det var Brock-Madsen der spillede i angrebet mod Silkeborg og må forventes at gøre det igen i denne kamp, og han har ikke nær samme niveau som Odey.

AaB har endnu ikke afviklet deres kamp mod Midtjylland i skrivende stund, så udfaldet af den kamp kan selvfølgelig rykke lidt på chancevurderingen her. Jakob Ahlmann og Mathias Ross, der begge sad ude mod Silkeborg grundet karantæne, er tilbage her. Forsvarsstyrmand Thelander sad ligeledes ude sidst og var på vej tilbage, men fik et tilbagefald i fredagens træning, hvorfor han må forventes at sidde over mod Midtjylland, men er vi heldige, er han med mod Randers. AaB er alt andet lige styrket i forhold til Silkeborg-kampen givet, at der ikke kommer en karantæne eller skade mod Midtjylland. Det taler lidt imod spillet, at AaB kun får 3 dages pause, hvor Randers får 5, men ellers er det en udebanetur på en lille time, så spillerne bør være nogenlunde friske.

Med ovenstående in mente har jeg svært ved at se, hvorfor de to hold skulle være vurderet lige gode, som det er tilfældet med de nuværende odds og der bør være fin værdi AaB-vejen.

Randers FC – AaB Odds


Randers FC – AaB Head 2 Head


Flere Tips

2. oktober 2022
Units 6/10
Tippet til 1.64
02:05
BettingGuru
Units 2/10
Tippet til 1.80
Units 10/10
Tippet til 1.50
Vis flere

Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Spillet her virkede noget kun bedre på udgivelsestidspunktet, end det gør nu, og der er højst en lille smule værdi i det nu. Rasmus Thelander er nemlig ikke meldt klar og midtbanemand Højholt og forsvarer Hagelskjær er i karantæne. Om det er en direkte ulempe at mangle sidstnævnte kan måske diskuteres, da niveauet ikke har været prangende på det sidste, men under alle omstændigheder skal AaB igen sadle om til 4-mands forsvar og det må give noget usikkerhed samtidig med man er uden en decideret defensiv midtbanespiller.

Skriv et svar