18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 30,7
TBP 104,4%
Hitrate 47,0%

Randers FC-OB-25. July 2021 14:00

Units 5/10 Tabt
Randers FC vs OB
Randers FC vinder
25. juli 2021 14:00
Nordicbet
Tippet til 2.31
Udgivet 22. juli 2021 08:30
Randers og OB leverede nogle af de bedste præstationer i første runde, men jeg synes alligevel, OB skal vise mere, før jeg vurderer dem som et hold på niveau med Randers.

Randers spillede Vejle helt ud af brættet, da de vandt 2-0 i første runde. De vandt xG med 0.52 – 3.36 uden straffespark inkluderet. En imponerende præstation, som blot følger op på et imponerende forår, hvor man fik en 5. plads og vandt pokalen. Randers fik en dårlig start på sidste sæson, men var sidenhen et af de mest stabile og allersværeste hold at spille imod. Nu er angriber Kamara, som sad ude med skade hele foråret, tilbage, mens også anfører Erik Marxen, som har været skadet det meste af opstarten, bør være klar til flere minutter og man står således med en skadesfri trup.

OB leverede en flot præstation mod et dog decimeret Midtjylland, hvor de vandt 2-1 på det, der vel bedst kan kaldes et drop af Midtjylland-keeper Lössl. Det skal dog ikke tage noget fra præstationen, men det er alligevel et OB-hold, som har fået ny træner i Andreas Alm og som i dele af foråret var faretruende tæt på nedrykning.

Jeg vil gerne se mere til OB, før jeg vurderer dem som et lige så godt hold som Randers, der bare har leveret stabile præstationer over en lang periode nu. Hertil kommer, at der stadig ikke er tilladt udebanefans i ligaen, hvilket alt andet lige må styrke hjemmebanefordelen.

Randers FC – OB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 25. juli 2021 13:58.

Randers FC – OB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

1 kommentar

  1. Findes til 2.34 i asian – 0.5 varianten, men der er desværre lidt problemer med vores system pt.

Skriv et svar