18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC-Galatasaray-19. August 2021 19:00

Units 5/10 Tabt
Randers FC vs Galatasaray
Galatasaray vinder
19. august 2021 19:00
ComeOn
Tippet til 2.30
Udgivet 19. august 2021 09:29
Det er en alt for voldsom pris, som Galatasaray er endt i, når de gæster Randers i aften. Man så lidt den samme prisudvikling mod St. Johnstone i seneste runde, hvor Galatasaray til sidst endte i omegnen af 2,00. Jeg vil ikke mene, at St. Johnstone er et bedre hold end Randers, men at Galatasaray skal ende helt oppe i 2,30-2,35 er voldsomt. Galatasaray vandt da også sikkert med 4-2 på udebane mod skotterne, og det var mest af alt måden, man gjorde det på. Hele 73% af tiden var tyrkerne på bolden, og vicemestrene har generelt set ganske solide ud efter sommerpausen.

I åbningsrunden af den tyrkiske Süperlig slog man oprykkerne, Giresunspor med 2-0. Hele 3 scorede man på xG, og man afgav ikke en afslutning på mål. Ligesom Galatasaray har Randers fået en fantastisk start, men man skal også huske på, at de spillemæssigt er dalet lidt i niveau. I 2. halvleg mod SønderjyskE var man bestemt ikke gode, mens man i seneste runde blev spillet ud af brættet af Viborg, men alligevel vandt 2-1. Det har været et hårdt tab for Randers at skulle undvære Mathias Greves dynamik samtidig med, at Alhaji Kamara og Kehinde har været ude med skader. De er med til truppen mod Galatasaray, men det samme var de mod Viborg, hvor de til slut blev sorteret fra, og det vil undre mig meget, hvis de er klar til at starte inde i aftenens kamp.

Galatasaray tabte sidste sæson mesterskabet på målscore, og det overrasker mig, at markedet ikke vurderer denne match up mere ulige, end hvad oddset antyder. Galatasaray har stærke navne i Radamel Falcao, som først kom ind i slutminutterne af weekendens kamp, og dermed godt kunne tænkes at få en rolle mod Randers. Derudover har man Diagne på top, mens Deandre Yedlin og Van Aanholt på backs alle tre har Premier League-erfaring. Feghouli med fortid i Valencia, Ryan Babel med fortid i Liverpool og Arda Turan med fortid i Barcelona er trods deres alder fortsat stærke navne, og selvom de to sidstnævnte ofte optræder som indskiftere, så fortæller det noget om den kvalitet, som tyrkerne besidder. De har netop hentet Victor Nelsson i FCK, og det vil ikke overraske mig, hvis han også har en rolle i aftenens kamp.

Jeg tror ganske enkelt, at markedet kigger for meget på Randers’ flotte resultatmæssige start uden at kigge på tallene bag. Det er ikke Randers’ yndlingsret at møde hold, der er stærkere på bolden og også kan overmatche dem på power, og selvom Randers har klaret sig flot, så synes jeg stadig, de giver for mange chancer væk. Det bliver problematisk overfor så boldfast et hold som Galatasaray, og jeg har svært ved at se kronjyderne holde tyrkerne fra fadet.

Hjemmebanefordelen burde være stor i så enorm en kamp for hjemmeholdet, men det forlyder, at det kommer rigtigt mange danskboende tyrkere for at støtte Galatasaray – også flere, end der er tilladt. Det bør blive en stor fordel for udeholdet. Galatasaray kommer til at spare nogle spillere, men de kan godt tillade sig at stille slagkraftigt op, da næste ligakamp først er på mandag – på hjemmebane.

Randers FC – Galatasaray Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 20. august 2021 22:23.

Randers FC – Galatasaray Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar