18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 156,3
TBP 108,3%
Hitrate 48,2%

Randers FC-FC Nordsjaelland-19. September 2021 14:00

Units 3/10 Tabt
Randers FC vs FC Nordsjaelland
FC Nordsjælland +0,25 (AH)
19. september 2021 14:00
bet365
Tippet til 1.92
Udgivet 17. september 2021 11:37
Hvordan tackler Randers et Europa League gruppespil samtidig med Superligaen? Det får vi svaret på i denne runde, men udfra hvad vi har set indtil videre er det ikke lovende. 

Randers spillede to Europa League kvalifikationskampe inden de nåede gruppespillet i Conference League. I begge tilfælde måtte Randers i den efterfølgende Superligakamp, gå fra banen uden en sejr i lommen. De tabte 2-1 til Silkeborg på udebane og spillede 1-1 mod AaB på hjemmebane. 

Nu står de overfor et udhvilet FC Nordsjælland mandskab, der vil sætte Randers under et pres for at følge med. FC Nordsjælland vil helt sikkert forsøge, at holde kampen i et højt tempo, og se om Randers har energien til at følge med. 

Det er nok heller ikke noget tilfælde, at Flemming Pedersen har en yderst god historik mod Randers og Thomas Thomasberg. Seks kampe er blevet til fire sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag.

Marvin Egho er fortsat tvivlsom for Randers og det samme er Nicolai Brock-Madsen, mens Joel Kabongo definitivt er ude. Det tæller ikke for Randers, som har brug for al den bredde de kan finde. Hos FC Nordsjælland sidder Mohammed Diomande over med karantæne, mens Jonathan Amon fortsat er skadet.

Randers FC – FC Nordsjaelland Odds


Randers FC – FC Nordsjaelland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar