18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Randers FC-FC Koebenhavn-24. May 2021 17:00

Units 4/10 Tabt
Randers FC vs FC København
Over 3 mål
24. maj 2021 17:00
Udgivet 23. maj 2021 23:22
Kamp: Randers – FCK
Tip: Over 3 (Asian)
Odds: 1,93
Bookmaker: Bet365

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

FCK der altid har været kendetegnet ved en stram defensiv organisation, har i denne sæson været det stikmodsatte. I foråret har det givet adskillige målrige resultater, og jeg tror da også, københavnerne slutter af med en målrig kamp mod Randers.

FCK skal nemlig gå benhårdt efter sejren, og de kan gøre det ganske gratis, da bronzemedaljerne allerede er i hus, mens man har chance for at hente FCM på 2. pladsen. De seneste 4 opgør har givet 2-1 sejre til et af holdene og senest var FCK bedst, men var alligevel ved at lukke Randers ind i gildet til slut. FCK har generelt givet for mange chancer væk i denne sæson, og det er sjældent, at man formår at holde buret rent. Til gengæld har man vist offensiv kvalitet og med Wind i form og Wilzczek tilbage i en betydningsfuld rolle, så ser man farlige ud i front.

FCK har da virkelig også bidt fra sig den seneste tid. Bl.a. i 4-2 sejren over FCM i Parken. FCM kommer med stor selvtillid, og det samme gør Randers sådan set efter en flot sæson, hvor pokaltriumfen var kronen på værket. Randers har ligesom FCK spillet flot og offensiv fodbold, og faktisk har Randers’ fodbold været langt mere offensivt og chancebetonet i denne sæson, end det plejer at være.

Randers kan spille totalt frit, da man har sikret sig europæisk deltagelse, og ikke kan nå noget i superligatabellen. For dem handler det om at give hjemmepublikummet en omgang underholdning, og jeg tror, Randers forsøger at bide fra sig rent offensivt. På team news taler det også for en offensiv kamp. Erik Marxen er nemlig skadet, og i opgøret mod FCN stillede man med en ret så uerfaren bagkæde. Trods en mand i overtal i lang tid, så formåede man ikke at nedbryde FCN, og Vito brændte sågar straffe. Man manglede da også en angriber, og Kamara er stadig ude, men til gengæld er Egho tilbage fra endt karantæne, og det har stor betydning.

Linjen er i 3, og det er naturligvis med en forventning om mange mål, men jeg tror, det kan blive rigtigt vildt, og jeg går også på alternative linjer som 4,5 og 5,5.


Randers FC – FC Koebenhavn Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 12:28.

Randers FC – FC Koebenhavn Head 2 Head


Skriv et svar