18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 15,7
TBP 110,7%
Hitrate 44,5%

Randers FC – FC København-12. September 2021 16:00

Units 1/10 Vundet
Randers FC vs FC København
2-tallet
12. september 2021 16:00
Unibet
Tippet til 2.14
Udgivet 8. september 2021 11:41
Randers har startet deres sæson hvor de slap den sidste år, og deres seneste resultater har nok også været lidt påvirket af kampene mod Galatasaray.

Men et hold, der ikke er startet ligesom sidste år er FCK. Jeg var meget hurtig til at give dem en ordentlig røffel, da de spillede 1-1 hjemme mod Silkeborg i starten af sæsonen, men man skulle tro alle FCK spillerne lyttede efter, for hvor har de spillet godt siden da.

7 sejre i streg for FC København, som nu også har holdt nullet tre kampe i streg. De behøver heller ikke være så nervøse for defensiven længere, fordi de skaber et hav af chancer offensivt. Det er svært at huske hvornår FC Københavns spil har set så selvtillidtfyldt og flydende ud.

Daramy er sendt afsted til Ajax, men det påvirkede ikke deres offensive spil mod Vejle senest. Her skal Pep Biel naturligvis nævnes, efter han har løftet sit niveau helt ekstremt, og nok må tage rollen som Superligaens bedste spiller i denne sæson (indtil videre).

Randers er stærke det skal de have, men er de stærkere end sidste år? Næppe. De har haft gode resultater på papiret, men f.eks. Kampene mod Viborg og Silkeborg var alt andet end imponerende. Der er også et større spørgsmål omkring hvad, der sker med Erik Marxen, der var så vital for Randers sidste år.


I grundspillet sidste år var prisen på FCK ca. det samme ude mod Randers, som den er nu. Randers er måske nogenlunde på samme niveau, men FCK er blevet betydeligt bedre. Jeg vælger ikke at kigge på kampene i mesterskabsslutspillet, da motivationsforskellen på de to mandskaber her var enorm – det havde også indvirking på prisen.

Spilbar nedtil 1,80

Randers FC – FC København Odds


Randers FC – FC København Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar