18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 967,6
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

Randers FC-AaB-22. August 2021 14:00

Units 3/10 Vundet
Randers FC vs AaB
Uafgjort
22. august 2021 14:10
Cashpoint
Tippet til 3.55
Udgivet 22. august 2021 01:05
Der er mange ubekendte i dette opgør mellem to formstærke mandskaber. Randers skal nemlig spille europæisk imod Galatasaray torsdag, og det er en stor og vigtig kamp for kronjyderne. Jeg tvivler dog stærkt på, at Randers sælger kampen til lokalrivalerne, selvom markedet er gået AaB’s vej. Randers er nemlig sikret gruppespil i Conference League, chancerne mod Galatasaray er ikke enorme, man har fire dages pause, og vigtigst af alt, så forsvarer man en topplacering i Superligaen.

Jeg tror, Randers kommer med et slagkraftigt hold, og Kehinde samt Kamara, der har været ude de seneste uge, bør kunne få minutter i dette opgør – Kehinde sandsynligvis fra start. Randers har været bundsolide i sæsonen med flot fodbold, og samtidig har man evnet at vinde, når man ikke har spillet godt.

AaB kom for alvor i gang med en flot præstation og en sejr i Vejle senest. Louka Prip ligner en god signing, og Ross, Fossum m.fl. byder sig rigtigt godt til. AaB har fortsat Lucas Andersen ude, men Kasper Kusk bør igen være klar for AaB – sandsynligvis fra bænken.

Kampen er vurderet meget lige, og derfor undrer jeg mig over, at man får hele 3,60 for pointdelingen. Havde det været en forventeligt målrig kamp, så havde det givet mening, men 2,5-linjen har under som favorit, og så virker X’et højt sat på 3,60.

Det seneste opgør mellem de to tilbage i foråret endte 0-0. Ganske vist under andre forudsætninger med tilskuerløse stadions, men det vidner om to tætte mandskaber, og det synes jeg generelt også de er på både kvalitet og form. Begge hold har ramt en fin stime og med Randers’ kommende EL-kvalkamp, så tror jeg faktisk, at begge hold vil være nogenlunde tilfredse med uafgjort. Skulle vi se 0-0 eller 1-1 med 10-15 minutter tilbage, så tvivler jeg på, at holdene vil risikere specielt meget.

Jeg satser på X’et for 3 units. Odds 3,60 findes hos Bet365.

Randers FC – AaB Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 22. august 2021 13:57.

Randers FC – AaB Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar