18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 966,5
TBP 107,5%
Hitrate 47,5%

Randers – AZ-16. September 2021 21:00

Units 4/10 Vundet
Randers vs AZ
Over 2,5
16. september 2021 21:00
Unibet
Tippet til 2.00
Udgivet 15. september 2021 21:38
Randers har udviklet sig til at blive et hold, der er stærke på bolden og spiller med et godt offensivt udtryk, hvor man gerne vil angribe med mange folk, og hvor man med Kehinde og Vito har fået masser af kreativitet i mellemrummet. Randers er nye i europæisk regi, og der forventes en flot hjemmebanekulisse igen, når AZ Alkmaar gæster.

I Europa League-kvalifikationskampen mod Galatasaray var der fuldt hus, og det var i perioder et meget sprudlende hjemmehold, der skabte pænt med chancer og også sagtens kunne have scoret flere mål. Kamara er tilbage i fuld vigør, og han har pænt fysik, der kan gøre sig gældende på dette niveau.

Rander slider til gengæld med defensiven mod de bedste hold. Det så man mod Galatasaray, men man så det også i weekendens kamp mod Superligaens førerhold, FCK, som skabte en del chancer, og når FCK skruede op for tempoet, så havde Randers-stopperne utroligt svært ved at følge med.

AZ er et klassisk Æresdivisionen-hold, der har mange offensive kvaliteter og stærke individualister. AZ er bedre organiseret end mange øvrige hold i den bedste hollandske række, hvor man ofte spiller lidt naivt og ustruktureret. AZ er vant til at spille europæisk, og de slog Celtic hjemme i Europa League-kvalifikationen, men måtte se sig besejret samlet, hvor de ellers have store chancer til at udligne i slutfasen. AZ skabte flere store chancer, og de scorer generelt godt på xG, når de altså ikke møder de bedste hold, som f.eks. PSV i weekenden, hvor man tabte 3-0.

AZ var tæt på at gå videre fra gruppespillet i sidste sæson, hvor Napoli og Sociedad var for stærke, men man hentede faktisk fire point mod Napoli, og denne gang får AZ gode muligheder for avancement og for at gøre sig gældende i den lidt mindre turnering, så jeg forventer, at hollænderne kommer med alt, hvad de har.

Hvis Thomasberg griber kampen an på samme måde som mod Galatasaray, så bør vi kunne forvente en chancerig kamp med offensivt søgende hold. Randers bør gå efter sejren på hjemmebane, selvom man er klare underdogs, men kulissen skal igen bære dem, og Randers ligner i min optik et hold, der pt. er stærkere offensivt end defensivt og som med de offensive profiler kan true de fleste modstandere på dette niveau.

Randers – AZ Odds


Randers – AZ Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar