18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,1
TBP 106,4%
Hitrate 36,4%

Quinten Hermans vs Michael Vanthourenhout – 17. October 2021 21:00

Units 2/10 Vundet
Quinten Hermans vs Michael Vanthourenhout
Michael Vanthourenhout
17. oktober 2021 21:00
Unibet
Tippet til 2.10
Udgivet 16. oktober 2021 22:53
World Cup-cykelcross i Iowa City

Quinten Hermans vandt den seneste World Cup-afdeling, men historikken siger at Michael Vanthourenhout er den bedre rytter af de to – og det endda ganske klart. Til seneste løb argumenterede jeg for at Vanthourenhout burde være smal favorit i duellen.

Helt så langt går jeg ikke denne gang. I Fayetteville beviste Quinten Hermans at han er meget stærk, når der er mudder på ruten, og da de få dage forinden blot var adskilt af sekunder i Waterloo, er det nok meget passende at konkludere at de to kamphaner er nogenlunde lige i niveau.

Igennem karrieren har de krydset klinger hele 158 gange – og 112 gange har Vanthourenhout vundet. Det er selvfølgelig alt for nemt at sætte to streger under facit på baggrund af den statistik, men den vidner trods alt om at Vanthourenhout ét eller andet sted har haft overhånden. Det er også billedet i de seneste par sæsoner, hvor Vanthourenhout har været klart den bedste.

Tendensen i starten af denne sæson er dog imidlertid at Quinten Hermans har hævet niveauet. Der var allerede gode tegn i slutningen af sidste sæson, men i år har han kørt seks løb, og hans dårligste placering er som nummer fire. Det er en stabilitet som Vanthourenhout historisk set har haft svært ved at matche: På sine bedste dage er han skarp og dygtig, men ofte går han død hen mod slutningen af et løb.

Jeg står fast og vurderer at duellen er 50/50. Dermed ser jeg fin værdi i odds 2,10 på Michael Vanthourenhout og jeg kaster to units afsted.

Quinten Hermans vs Michael Vanthourenhout – Odds


Quinten Hermans vs Michael Vanthourenhout – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar