18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 34,1
TBP 106,4%
Hitrate 36,4%

Quinten Hermans vs Lars van der Haar – 21. November 2021 15:00

Units 2/10 Vundet
Quinten Hermans vs Lars van der Haar
Quinten Hermans
21. november 2021 15:00
Unibet
Tippet til 2.55
Udgivet 20. november 2021 10:31
Der er ingen tvivl om at Lars van der Haar er i blændende form, senest illustreret med en triumf i EM-løbet og ved World Cuppen i Tabor. Ligeledes er Koksijde også en rute, som han plejer at gøre det ganske glimrende på.

Sandheden er bare at Quinten Hermans også kan lide ruten i Koksijde, og at han ligeledes er i god form. I de seneste otte løb de to ryttere har kørt mod hinanden, har de skiftedes til at vinde duellen, og mens Lars van der Haar sejrede i Tabor og ved EM, var Quinten Hermans løbets næststærkeste rytter.

Dermed falder det hele tilbage på én ting: Oddset er for højt på Quinten Hermans. Jeg har Lars van der Haar som favoritten, for hans form er unægtelig helt i top, mens ruten er fin for ham, men det samme kan siges om Quinten Hermans, og når løbet ovenikøbet foregår på belgisk jord, kan det give lidt mere motivation til ham. Lars van der Haar har fx altid været en rytter, der har præsteret bedre på hollandsk jord.

Bookmakerne er i bund og grund gået i selvsving over Lars van der Haars fine form. Og det er sådan set en ganske fin grund til at gå ind på det modsatte spil: Prisen er for høj. To units på Quinten Hermans og jeg tager gerne oddset ned til odds 2,40. Oddset er hos Unibet, 888sport, LeoVegas og Mr Green.

Quinten Hermans vs Lars van der Haar – Odds


Quinten Hermans vs Lars van der Haar – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar