Qarabag FK vs Braga – 22. feb. 18:45

Fodbold Europa League
Qarabag FK
Braga
22. feb.
18:45
Higuain-avatar Higuain

Kampstart

Kampstart

22. feb.
18:45
Braga først til 7 hjørnespark
Tabt -4,00

Units

4/10
Braga først til 7 hjørnespark %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Braga skal jagte en 2-målssejr som minimum
  • Qarabag kan stille sig lavt i banen afgive initiativ
  • Braga snitter relativt højt på hjørnespark

Analyse

Braga har givet sig selv et voldsomt dårligt udgangspunkt til dette Europa League-returopgør. Man tabte hjemme 4-2, og nu skal man altså hente en sejr på minimum 2 mål for at skabe ekstra tid i kampen og muligheder for avancement. Det bliver med et portugisisk mandskab på jagt, og jeg forventer, at de kommer til at trykke på mod Qarabags mål i store perioder af kampen.

Qarabag er ganske habile defensivt og har tidligere vist, at de ikke er bange for at stille sig lavt i forsvarsposition for at forsvare et resultat hjem. Det tror jeg også, de kommer til i dette opgør, for selvom de lavede hele 4 mål på udebane og vandt ganske sikkert, så bør der være en anerkendelse af, at Braga alligevel er det bedste hold, og at man i den grad har et resultat at beskytte.

I det første opgør dummede Braga sig voldsomt ved at komme bagud på et straffespark og efterfølgende et direkte frispark, der gik igennem en dårlig mur. Herfra blev det op af bakke, og det ved med held, at Braga fik pyntet til 2-4 på et straffespark i slutminutterne. Med det dårlige resultat i bagagen, der trykkede Braga da også på, og det blev kostbart med omstillingsmål imod.

Braga fik 7 hjørnespark i kampen, og selvom den hedder udebane i Aserbajdsjan, så forventer jeg alligevel, at Braga har kvalitet til at skabe et tryk på modstanderen, og dette i store dele af de 90 minutter, hvilket giver ganske pæne muligheder for, at de kan hente lige så mange hjørnespark som minimum i returopgøret.

Braga får gennemsnitligt et pænt antal hjørnespark i deres kampe. De snitter tæt på 6 pr. kamp i europæisk sammenhæng og i den hjemlige liga, og dette endda med mange kampe i blandt, hvor man slet ikke har behov for at jagte på samme måde, som i dette opgør. F.eks. fik man i forrige weekend hele syv hjørnespark uden mod førerholdet Sporting – endda selvom man tabte 5-0. Man fik også fem hjørnespark ude Porto og Benfica, man fik seks mod Real Madrid, 11 hjemme mod Napoli osv.

Det fortæller, at Braga har kvalitet på bolden til at fastholde pres på de bedste modstandere, og samtidig er Braga et mandskab med ganske gode udfordrere på siderne. Det dårlige for dette spil er så, at 1. valgene til begge kantpositioner hos deres fronttrio er ude med skader, da man mangler både Bruma og Ricardo Horta. Der er dog gode erstatninger på disse positioner i Pizzi, Djalo og Abel Ruiz, og jeg tror lige så meget, der kommer til at handle om det offensive udtryk, som Braga vil bringe i opgøret.

Genoa vs Lazio
Genoa

Uafgjort

Lazio

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere tips

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Over 20.5 partier Jasmine Paolini vs Sara Errani
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Atletico Madrid flest kort Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Begge hold scorer: ja Borussia Dortmund vs Atletico Madrid
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
York vinder eller spiller uafgjort Solihull Moors vs York

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar