PSV Eindhoven vs Feyenoord – 3. mar. 14:30

Fodbold Eredivisie
PSV Eindhoven
Feyenoord
3. mar.
14:30
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

3. mar.
14:30
PSV Eindhoven vinder
Tabt -4,00

Units

4/10
PSV Eindhoven vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • PSV kan cementere det hollandske mesterskab med en sejr over Feyenoord i dag. Med tanke på fortsat koncentration til Champions League turneringen fremadrettet, så tror jeg PSV vil udnytte denne mulighed for at lukke den her og nu.
  • Feyenoord kan have lidt trætte ben efter at have spillet pokalopgør for blot få dage siden. Derudover var indsatsen her på ingen måde imponerende og samtidigt bød opgøret på en ny skade til vigtige Calvin Stengs, som vil mangle til kampen mod PSV.
  • PSV er en magtfaktor på hjemmebane hvor man har vundet samtlige kampe indtil videre. Det er blevet til elleve sejre med en målscore på imponerende 33:5.

Analyse

Søndag eftermiddag er der absolut topopgør i den hollandske Eredivisie i mødet mellem PSV Eindhoven og Feyenoord. Hjemmeholdet er i gang med en imponerende historisk sæson, hvor man fortsat er ubesejret i ligaen med 21 sejre og blot to uafgjorte kampe.

Kun en gang i historien har et hold tidligere formået at samle flere point sammen på dette tidspunkt af turneringen, hvilket var AZ Alkmaar tilbage i 1980/1981 sæsonen med 67 point. Dette kan sammenlignes med de nuværende 65 point for PSV.

Feyenoord, som er forsvarende mestre i Holland, ligger nummer to i tabellen og har ti point op til PSV på førstepladsen. Dagens kamp vil basalt set være afgørende for mesterskabskampen, eftersom der kun resterer ti runder af sæsonen. Selvom Feyenoord skulle gå hen og overraske med en udesejr, så virker det usandsynligt, at pointforskellen kan indhentes i de resterende kampe med tanke på den nuværende formkurve hos PSV.

Holdnyt PSV

Træner Peter Bosz har næsten en komplet trup til rådighed. Eneste spiller, som med sikkerhed er fraværende, er den hollandske angrebsspiller Noa Lang, som er ude med en skade. Den hollandske midtbanespiller Til Guus er desuden meldt tvivlsom, hvorfor vi må afvente holdopstillingen før kampstart, for at kende hans status.

Holdnyt Feyenoord

Udeholdet er ramt af en del skader til dagens opgør. Træner Arne Slot er med sikkerhed uden den hollandske førstemålmand Justin Bijlow, samt den østrigske forsvarsspiller Gernot Trauner, som begge er ude med skader.

For at gøre ondt værre, så fik den vigtige hollandske midtbanespiller Calvin Stengs en knæskade i torsdagens pokalkamp mod Groningen, hvilket er et stort tab. Stengs er en solid playmaker for holdet og har scoret fem mål og lavet ni assists i sæsonen.

På midten må udeholdet også undvære indskiftningsspillerne Thomas van den Belt og Gjivai Zechie, som ligeledes fortsat er ude med skader. Den iranske angrebsspiller Alireza Jahanbakhsh er tvivlsom til kampen, efter han sad ud i den seneste kamp mod Groningen.

Spilforslag

Man kan naturligvis argumentere for, at Feyenoord vil kæmpe med arm og bene i dagens kamp med hensyn til at sikre sig en chance omkring det hollandske mesterskab, men jeg vurderer blot, at PSV simpelthen er for stærke i øjeblikket.

Feyenoord er ude af europæsik fodbold, efter Roma vandt over dem i sidste uge igen. Derudover spillede man i torsdags pokalkamp mod Groningen, hvor man ikke overbevisende vandt og gik videre til finalen, efter at have været bagud i over en time. Man kunne nemt forestille sig, at nogle af spillerne er lidt trætte efter den kamp med tanke på de blot få dages mellemrum til dagens vigtige opgør.

Modsat sprudler PSV og havde i deres seneste kamp mod Zwolle deres måske bedste præstation i sæsonen. PSV vandt med hele 1-7 på udebane, hvor især den hollandske angriber Luuk de Jong igen viste sin store målfarlighed med et hattrick. Luuk de Jong er absolut topscorer på holdet med 30 mål fordelt på ligaen og Champions League.

Jeg tror, at PSV vil udnytte dagens kamp til at cementere det hollandske mesterskab, for derefter at kunne have en øget fokus på Champions League turneringen. PSV spillede hjemme uafgjort mod Dortmund forleden og har en relativ god chance for fortsat at kunne spille sig videre fra returopgøret i Tyskland.

Offensiven hos PSV ved eksempelvis Luuk de Jong og defensiven er simpelthen imponerende stærk og selvtilliden hos hele holdet er helt i top. Det er svært at se, hvordan Feyenoord skal hamle op imod dette og specielt med et par vigtige fravær til kampen herunder især Calvin Stengs.

Jeg vælger at spille PSV sejr og sætter fire units på udfaldet.

Fiorentina vs Genoa
Fiorentina

Uafgjort

Genoa

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar