18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

PSV Eindhoven-Galatasaray-21. July 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
PSV Eindhoven vs Galatasaray
Begge hold scorer: ja
21. juli 2021 21:00
Cashpoint
Tippet til 1.84
Udgivet 21. juli 2021 07:24
Sidste sæsons toer i den hollandske Æresdivision og sidste sæsons toer i den tyrkiske Super Lig tørner sammen i kvalifikationen til Champions League, og vinderen kan løbe ind i FC Midtjylland i næste runde.

PSV blev nummer to i Æresdivisionen med et point foran AZ og med hele 16 point op til Ajax på førstepladsen. I gennemsnit scorede den hollandske vicemestre 2,17 mål pr. kamp og havde et gennemsnit på 3,2 mål pr. kamp i sæsonen.

Galatasaray tabte det tyrkiske mesterskab, da de var dårligere indbyrdes end Besiktas. De to storklubber endte på samme antal point. Galatasaray var det næstmest scorende hold i sidste sæson af Super Liga med 80 mål i 40 kampe. Gennem sæsonen blev der scoret 2,9 mål i gennemsnit pr. kamp Istanbul-klubben deltog i.

PSV har udviklet sig til at være rimelig store favoritter i opgøret. Umiddelbart er det to offensive mandskaber, som er vant til at dominere, når de spiller i deres respektive hjemlige ligaer. Med tanke på, at reglen om flest udebanemål er afskaffet, er det ikke fordi, at PSV skal frygte for en enkel tyrkisk scoring og det bør gøre kampen mere åben med gode chancer for mål i begge ender.

PSV Eindhoven – Galatasaray Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 22. juli 2021 04:46.

PSV Eindhoven – Galatasaray Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar