PSV Eindhoven-FC Midtjylland-3. August 2021 20:00

PSV Eindhoven vs FC Midtjylland
PSV Eindhoven -3.00 (AH)
20:00 3. august 2021
Tippet til 6.40
Units 4/10
Push
Udgivet 2. august 2021 01:24
Det er et par spekulative spil, jeg kommer med på FC Midtjyllands modstandere i de kommende kampe. Rygterne går på, at FCM er ramt relativt hårdt af covid-19, og derfor kommer til at mangle en del spillere mod PSV – og sandsynligvis også mod Vejle i weekenden. Mikael Andersson blev ramt af sygdom i seneste uge, og røg i isolation. Alligevel ser det ud til at have startet en smittekæde, og selvom det er uvist, hvor meget det kommer til at ramme dem, så er det en dårlig optakt til et enormt vigtigt opgør.

I forvejen synes jeg ikke, at FCM har imponeret i starten af denne sæson, hvor man i begge opgør mod Celtic havde perioder, hvor man var presset og spillet i bund, men hvor man blev reddet af en dødbold på udebane og sidenhen var lidt heldige med ikke at komme bagud 2-0 hjemme på MCH Arena, hvor man vendte det til sejr. FCM har med salgene mistet enormt meget kvalitet og enormt meget rutine, og det er fortsat et hold, der ikke er specielt godt samspillet.

Mod AaB fandt man et fint niveau, og det gjorde man i den grad også mod Viborg, om end man stadig afgiver en del initiativ og en del chancer. Gør man også det mod PSV, så kommer man i problemer, og hollænderne imponerede stort ved at slå Galatasaray med samlede 7-2 i seneste runde af kvalifikationen, bl.a. med en hjemmesejr på hele 5-1.

PSV har stærke navne i Dumfries, Götze, Zahavi m.fl. og jeg tror, FCM kommer under et enormt tryk mod et hold, der er vant til at spille europæisk fodbold sæson efter sæson. Det er ganske vist et sats, men hvis det forholder sig, som rygterne forlyder, så kan det blive et helt andet hold, FCM skal stille med, end det der slog Celtic ud.


PSV Eindhoven – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar