PSV Eindhoven-FC Midtjylland-3. August 2021 20:00

PSV Eindhoven vs FC Midtjylland
PSV Eindhoven -1.00 (AH)
20:00 3. august 2021
Tippet til 1.76
Units 2/10
Vundet
Udgivet 30. juli 2021 10:02
Bet365 med 1.80

Champions League, kval. 2'erne fra Holland mod 2'erne fra Danmark. PSV går forstærket ind til den nye sæson mens Fcm har mistet profiler. Fcm skal ramme sit top-niveau hvis de skal have point med hjem.

PSV har masser af europæisk erfaring og er oftest med i diverse gruppe spil. Sidste sæson vandt de deres EL gruppe og endte som 2'er derhjemme. Op til denne sæson er holdet forstærket og særligt defensiven med målmand Drommel, forsvarene Silva og Mwene samt midtbanemand Pröpper. Offensiven har mistet topscorer Malen men angriber Zahavi og off-midt Götze har senest vist at de kan scorer masser af mål på trods af Malen's afgang. De var alle en medvirkende årsag til PSV's dominerende 7-2 avencement mod Galatasaray.

Fcm fik flot spillet sig videre mod Celtic efter forlænget spilletid. Celtic er dog ikke hvad de har været og særligt i første kamp, var Fcm på bagbenen. Fcm har et godt hold efter danske og skandinaviske forhold men med afgangene af Scholz, Onyeka, Cajuste og Kaba (formentlig) er fire stærke mand væk. Derudover Priske. Flere af de nuværende spillede ingen eller en lille rolle i Fcm's europæiske kampagne sidste sæson.

PSV kommer defensivt styrket ind til den nye sæson og fik vist mod Galatasary at de fortsat må regnes som et godt 2/3 rangshold i Europa. Fcm er fortsat et stykke under det niveau og kommer svækket til den nye sæson. Både på og udenfor banen. Mon ikke Bo Henriksen vælger at spille med livrem og seler her men jeg kan godt tvivl på det er nok til at begrænse PSV.

Alt i alt et pænt odds på -1 linjen som formentlig ikke står til kampstart.

PSV Eindhoven – FC Midtjylland Odds


PSV Eindhoven – FC Midtjylland Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar