18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

PSV Eindhoven-Benfica-24. August 2021 21:00

Units 1/10 Vundet
PSV Eindhoven vs Benfica
Benfica +0.50 (AH)
24. august 2021 21:00
888
Tippet til 1.82
Udgivet 24. august 2021 06:42
Det skal nu afgøres hvem af de to store klubber, mellem PSV og Benfica, der skal have en billet til Champions League gruppespillet. PSV havde op til kampen mod Benfica i første opgør set uovervindelige ud, men de blev matchet på et helt andet niveau i Portugal.

Benfica der har bundrutinerede spillere i alle kæder, viste erfaringen og tog en 2-1 sejr over PSV. Begge hold kom til deres chancer, men det var nu et Benfica hold, der hele tiden så ud til at være komfortable.

Nu skal PSV frem og satse og det kan godt blive deres hæmsko. Benfica vil have det ganske fint med, at stå dybt og forsvare sig indtil de kan byde sig til i omstillinger eller på dødbolde. Selvom PSV naturligvis er vant til hold, der stiller sig dybt og forsvare i den hjemlige liga, så bliver dette med en helt anden disciplin.

Vi holder Benfica som et marginalt bedre hold end PSV, ihvertfald rustet til at stå i en nervepirrende kamp som denne, og tror derfor de har pæne chancer for minimum at få X med hjem til Portugal igen.

PSV Eindhoven – Benfica Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 25. august 2021 08:12.

PSV Eindhoven – Benfica Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar