18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 969,5
TBP 107,4%
Hitrate 47,5%

PSG – Manchester City-28. September 2021 21:00

Units 5/10 Vundet
PSG vs Manchester City
Over 9,5 hjørnespark
28. september 2021 21:00
bet365
Tippet til 1.85
Udgivet 28. september 2021 07:11
Et opgør mellem to giganter, som i manges øjne kan blive en mulig finale i denne sæson. PSG har oprustet voldsomt, hvor signingen af Messi har trukket alle overskrifter. Det er en voldsom offensiv trio hos PSG, som dog ikke har præsteret på topniveau endnu, men som må være topmotiveret af at vise klassen i en kamp som denne.

Det ligner et opgør, hvor offensiverne kommer til at kunne dominere defensiverne. Jeg forventer, at City kommer til at sætte sig på kampen, mens PSG vil give modsvar i perioder pga. deres individuelle kvaliteter. City moste City totalt i weekendens Premier League-brag, og det var en god indikation på, hvor stærke City trods alt stadigvæk er.

City dominerede og på hjørnesparksfronten fik man hele 13 stk. og modtog 4. Generelt har City fået helt enormt mange hjørnespark i denne sæson, og det kommer af et mere angrebslysten udtryk, hvor man udfordrer mere mod mål og undlader for meget boldmassage. Her har De Bruynes tilbagevenden haft stor impact, og der bliver også muligheder for at angribe mod PSG, som ikke er glade for at forsvare.

City fik 8 hjørne mod Wycombe og gave 4 væk. Dette i en kamp, hvor var stærke i offensiven, mens man spillede med defensive reserver. Helt klar dominans til de offensive, og det gav altså en del hjørnespark. Mod Southampton kom der 13, mod Leipzig i en målrig affære kom der 9, mens der mod Leicester, Arsenal og Tottenham kom henholdsvis 13, 14 og 14 samt 11 i community shield finalen mod ligeledes mod Leicester. Ekstremt højt snit af Manchester City – og dette i kampe mod stærke hold.

PSG er til at tale med defensivt, og den store udfordring for PSG er, at de tre forreste ikke bidrager i det defensiven. Det så man bl.a. mod Club Brügge, der havde voldsomt nemt ved at angribe og skabe overtal på siderne, fordi Messi, Neymar og Mbappé nemt blive spillet væk. Brügge skabte da også adskillige chancer og fik bl.a. 6 hjørnespark.

Det har været en generel udfordring for PSG, der giver en del hjørnespark væk, når de møder bedre hold. Det så man bl.a. i weekenden mod Montpellier, hvor der kom 15 hjørnespark i alt. Kun 8 af disse var til PSG. Mod Lyon hjemme endte det 10-4, hvor PSG skulle trykke på for udligning og sejrsmål, og den situation kan også sagtens forekomme i dette opgør.

Faren er, at begge hold er tilfredse med uafgjort, så tempoet går ud af kampen. På baggrund af deres øvrige kampe, så forventer jeg dog et offensivt udtryk. Offensiverne skal kunne komme til chancer og en scoring vil naturligvis ændre på den præmis. I hvert fald er oddset flot på denne linje.

Zinchenko er tvivlsom og med Mendy ude, så kan det blive Cancelo på venstre back. Det vil svække spillet med en højrebenet venstre back, men omvendt er han væsentligt mere offensivt tænkende end Zinchenko.

PSG – Manchester City Odds


PSG – Manchester City Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar