18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 48,1
TBP 105,6%
Hitrate 44,9%

Premier League Topscorer

Units 2/10 Tabte
Arkiveret tip
January 1, 2010 00:00
Udgivet September 6, 2020 17:46

Spillet går på at Danny Ings bliver Premier League topscorer. Der er 1 unit på ham som topscorer og 1 unit på E/W til 5,75. Man krydser E/W boksen af, og ens indskud bliver fordoblet. (10kr bliver til 20kr)

Danny Ings havde en fantastisk sidste sæson, hvor han sluttede på 22 mål. Ét efter topscorer Vardy.

Ings er startende angriber for Southampton og burde spille tæt på alle kampe hvis han kan holde sig skadesfri. Han er tilmed straffespark’s skytte og holdet primære go to guy i angrebet. Han nyder godt at flere passnings stærke medspillere i form af Ward-Prowse & Redmond samt lange aflevering op på Adams der kan ligge den af til ham.

Southampton var sidste sæson det bedste hold udenfor de normale top 7. De startede skidt og kom først for alvor igang omkring slut november. Kan de starte sæsonen bedre, og opfylde deres potentiale, er de en seriøs kandidat til top 10 og måske endda som outsider til Europa league pladserne.

Der er flere og andre mere oplagte topscorer kandidater. Vardy, Aguero, Sterling, Kane, Salah, Auba & Werner men fælles for Aguero, Sterling, Werner & Salah er at der er flere målscorer typer på holdene. Vardy bliver snart 34. Spørgsmålet er hvor længe han kan blive ved mens Kane kan lide under Mourinho’s system.

Ings er som oddset indikere ikke en af favoritterne og det er derfor jeg inkludere E/W (each way) i spillet. Her er der betaling ved top 4 på topscorer listen (5,75) hvilket er pænt for en målscorer fra et hold som potentielt går en god sæson i møde.


Skriv et svar