Portugal U21 vs Belgien U21 – 27. jun. 18:00

Profit
945,0
TBP
106,6%
Hitrate
47,0%
3098 Tips
Fodbold icon
EM U21 Grp. A | EM U21
Portugal U21 vs Belgien U21
Begge hold scorer +2 mål
Tippet til 4.50
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 27. jun. 10:24

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Holdene skal begge gå efter sejren i jagten på avancement.

✅ Det er to offensivt anlagte hold med kvalitet på forreste led.

✅ Begge har de sjusket defensivt under slutrunden.

Med Georgien på 1. pladsen er begge hold pressede til at gå efter sejren, da der højest sandsynligt skal 3 point på kontoen for at avancere til kvartfinalerne. Det er en skuffelse for begge hold, der ikke har præsteret optimalt. Bl.a. fordi de har sjusket defensivt og for begge mandskaber var det unødvendigt at indkassere to mål mod georgierne, men også på baggrund af sløset forsvarsspil, og holdene har da heller ikke deres styrker i den del. Mod Holland så man også, hvordan Portugal dækkede horribelt op på scoringen imod.

Belgien spillede ganske vist 0-0 mod Holland, men man skabte hele 2 i xG, mens Holland skabte over 2 i en chancerig og livlig affære. Det var decideret vanvittigt, at der ikke kom mål, og jeg forestiller mig ikke, at det bliver anderledes her, hvor holdene virkelig skal gå efter det. Med Ketelaere som den store stjerne er Belgien godt besat offensivt, hvor Lois Openda ikke har fået gang i målscoringen endnu. Han har ellers været Lens’ helt store åbenbaring med masser af mål i foråret, og mon ikke angriberen er sulten efter at bevise sig i landsholdssammenhæng.

Der bliver i hvert fald gode muligheder, for Portugal spiller med et offensivt udtryk, og særligt Tavares på venstre back er enormt offensivt anlagt med mange fremryk, der efterlader rum bag ham. Med stjerner som Fabio Silva, Pedro Neto, Vitanha osv. er Portugal rigt besat med offensive profiler, der bør kunne true et belgisk landshold, der har tilladt mange afslutninger imod i deres første kampe.

Det kan blive anderledes, hvis Holland tidligt bringer sig foran med et par stykker, for det vil betyde, at Portugal ikke har chance for at gå videre uanset resultat i deres egen kamp. Det positive er så, at de måske blot slipper håndbremsen og spiller med fuld ild i offensiven.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Portugal U21 – Belgien U21 Odds

spx logo

Få altid de seneste eksperttips her!

Forventede startopstillinger Portugal U21 – Belgien U21

Ingen data.

Portugal U21: Skader og karantæner

Spiller
Årsag
Forventet tilbage
Der er ingen oplyste skader eller karantæner

Belgien U21: Skader og karantæner

Spiller
Årsag
Forventet tilbage
Der er ingen oplyste skader eller karantæner

Portugal U21 - Belgien U21 Head 2 Head

Flere Tips

26. sep.
Units 2/10
Tippet til 1.95
27. sep.
Units 2/10
Tippet til 2.25
28. sep.
Units 4/10
Tippet til 2.19
Vis flere

Skriv et svar