Portugal-Israel-9. June 2021 20:45

Portugal vs Israel
Under 3 mål
20:45 9. juni 2021
Units 1/10
Tabt
Udgivet 9. juni 2021 11:09
Kamp: Portugal – Israel
Tip: Under 3,0 mål (AH)
Odds: 1,74
Bookmaker: ComeOn!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Portugal spiller deres sidste testkamp mod Israel inden de skal igang med at forsvare deres titel fra 2016. De åbnede deres første testkamp med at spille 0-0 mod Spanien, en meget tam affære hvor defensiven havde fokusset. 

Man kunne måske forestille sig at Portugal vil have større fokus på offensiven her, men flere medier forventer at f.eks. Cristiano Ronaldo starter ude, og man satser næppe for stort i en testkamp mod Israel med risiko for skader. Derudover forventes det også en 23-grader ved kampstart i Lissabon, hvilket også kan sætte et lille præg på kampen selvom den første spilles kl. 20.45. 

Kan Israel så holde stand mod Portugal? Det bliver spørgsmålet. Sidst de mødte et hold i nærheden af Portugals kvalitet, var da de tabte 0-2 til Danmark, omend Danmark nok ikke helt kan måle sig med Portugals offensive kvaliteter. 

Israel bør ikke have kæmpe muligheder for at komme på tavlen, da det stadig forventes at Portugals bedste defensive aktører er i spil. Så en linjen på under 3.0 mål, så er det formentlig Portugal selv, der skal frem og ramme kasse 4 gange for tab og 3 gange for push. Det ser ikke urealistisk ud med en sikker 2-0 sejr, og så videre til EM. 


Portugal – Israel Odds


Portugal – Israel Head 2 Head


Skriv et svar