Tabt -3,00
Udgivet 30. nov. 08:49

Tre ting der taler for spillet

✅ Rutinerede Di Maria holder et flot scoringssnit for det argentinske landshold

✅ Argentina er klare favoritter til sejren her, og har en voldsomt potent offensiv

✅ Bet365 ligger langt højere end det øvrige marked på Di Maria mål

Bet365 er her ude med en særdeles fin betaling for at den 34 årige Di Maria kommer på tavlen. 5.50 er langt højere end det som det øvrige marked tilbyder, og det er også alt for højt.

Di Maria har i snit scoret cirka 1 mål pr. 3,5 hele landskamp for Argentina, hvor det samlet set er blevet til 27 scoringer forud for dette VM.

Argentina nåede at spille en testkamp lige inden denne slutrunde. Den fandt sted i onsdags, hvor De Forenede Arabiske Emirater blev banket med 5-0. Di Maria scorede 2 mål i 1. halvleg, inden han blev skiftet ud i pausen.

Argentinas offensiv er voldsom. De har scoret 22 mål i deres seneste 7 kampe og det virker som en ret håbløs opgave at forhindre trioen med Martinez, Messi og Di Maria i at score mål.

Efter en relativ svag indsats mod Saudi Arabien så vågnede Di Maria langsomt op mod Mexico, hvor han leverede en assist til Messi. Argentina vandt kampen med 2-0, og kan nu snuppe 1. pladsen i puljen ved at besejre Polen.

Selvom Di Maria er den mindst målfarlige af de offensive spillere, skal han stadig ikke ligge helt oppe i 5.50 for at score mod Polen. DS er til sammenligning i 4.20, mens det øvrige marked er under 4.00.