18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Polen – England-8. September 2021 20:45

Units 1/10 Vundet
Polen vs England
Under 2,5 mål
8. september 2021 20:45
ComeOn
Tippet til 1.72
Udgivet 8. september 2021 07:24
England ligger meget komfortabelt til i deres kvalifikationengruppe og står efter fem kampe med maksimumpoint. Senest kom der med en masse rotationer, en pligtsejr hjem da de vandt 4-0 over Andorra hjemme. Nu er det den anden udebanetur på seks dage for England, og selvom det mest var reserverne, der spillede søndag, så må det tage på kræfterne.

Polen ligger som nr. 2 med fem point færre end England og kun et enkelt mere end Albanien. Dette er dog deres andet opgør mod England, og derfra vil de “nemmere” modstandere komme. Det er vigtigst af alt, at man bare får et enkelt point her for Polen. Der er ikke nogen grund til at satse og risikere et nederlag, når man selv kan afgøre det i de resterende kampe, som er noget lettere.

Da England tog imod Polen på hjemmebane, der sejrede de med 2-1. Der skulle dog et straffespark fra Harry Kane og et mål af Harry Maguire til, og Polen ydede en ganske fornuftig defensivt indsats. 

Det bliver ikke noget chanceorgie i Polen i aften, og vi kunne meget vel se en målfattig affære.

Polen – England Odds


Polen – England Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar