Phoenix Suns vs Dallas Mavericks – 5. maj 2022 04:00

Tippet til 1.80
Units 7/10
Vundet +5,60
Udgivet 4. maj. 08:14

Vi skal forsøge os med et under-spil i aftenens kamp mellem Dallas Mavericks og Phoenix Suns. Den 30-årige center fra Mavericks havde en ret dårlig kamp et, hvor han især blev slagtet defensivt. Dagens kamp er måske sidste gang, at vi ser ham spille 15+ minutter i denne serie, da han simpelthen ikke kan være på gulvet Suns mandskabet.

Vi var på Suns big man, DeAndre Ayton, til at score O18.5 points i kamp et. Han scorede 19 i først halvlege.. Mest på grund af Powell’s forfærdelige forsvarsspil.

Powell scorer langt de fleste af sine point på lob-afleveringer fra Luka Doncic, men det gode ved denne 6.5-linje er, at den stadig tillader tre 2-pointsscoringer.

Dallas’ backup center, Maxi Kleber, har også været en langt bedre løsning gennem slutspillet, og i kamp 1 viste han endnu engang, hvorfor han bør få de langt fleste minutter som center.

Vi så også Dallas spille med en lille lineup, hvor forsvars-es Dorian Finney-Smith fungerede som en lille center, og det kan jeg forestille mig, at coach Jason Kidd vil prøve endnu mere i denne kamp. De har brug for at udfordre dette Suns mandskab, og de ændringer der skal til, bør føre til mindre spilletid for Powell.

Vi har også set gentagne gange i Dallas’ indtil videre syv slutspilskampe, at Powell får under 20 minutters spilletid. Han har forresten kun gået over 6.5 i 2 ud af de 7 slutspilskampe. Jeg regner med mellem 15-20 minutter for Dwight Powell med god chance for mindre.

I kampe med max 20min: Under i 22 ud af 29 kampe (75.8%)