Peterborough vs Stevenage – 13. mar. 21:00

Fodbold League One
Peterborough
Stevenage
13. mar.
21:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

13. mar.
21:00
Peterborough vinder
Vundet +2,70

Units

3/10
Peterborough vinder 1.90*

Tip-boosters:

  • Peterborough er inde i en voldsom stærk formkurve med fem sejre i de seneste fem kampe og endda på ganske overbevisende vis med en målscore på 14:3. Det taler for dagens spilforslag at denne stime kan fortsætte.
  • Stevenage og Peterborough spillede uafgjort 2-2 i det omvendte opgør tilbage i november sidste år, men analyserer man kampen nærmere, så kunne Peterborough nemt havde vundet kampen. Peterborough dominerede boldbesiddelse og chancer og var uheldige hurtigt at komme bagud 2-0 i første halvleg.
  • Peterborough er det næststærkeste hold på hjemmebane i League One målt på målfarlighed kun overgået af Bolton. Peterborough har således scoret intet mindre end 41 mål på hjemmebane i blot 17 kampe. Det giver et solidt snit på 2.4 mål pr. kamp.

| Sidst opdateret:

Analyse

Onsdag aften byder på topopgør i den britiske League One division mellem Peterborough og Stevenage, som begge er placeret blandt play off pladserne i tabellen.

Peterborough er placeret som nummer fem i ligaen. Der er en hård kamp omkring den anden direkte oprykningsplads, hvor flere hold kæmper om denne placering, mens Portsmouth er stukket lidt af helt i toppen af tabellen. Peterborough har syv point op til Derby på andenpladsen, men har spillet to kampe færre. En sejr på hjemmebane i dag er altafgørende for stadig at gøre sig forhåbninger om de direkte oprykningspladser.

Stevenage er placeret lige efter som nummer seks i tabellen og for dem gælder det i højere grad om blot at fastholde sin placering blandt play off pladserne frem for at kæmpe om de to direkte oprykningspladser, eftersom afstanden for dem trods alt synes for stor på dette tidspunkt i turneringen med blot ti kampe tilbage af sæsonen.

Holdnyt Peterborough

Træner Darren Ferguson er fortsat uden de tre langtigsskadede spillere Will Blackmore, Jacob Wakeling og Jeando Fuchs, men har bortset fra det ingen nye skader eller karantæner i truppen. Det er derfor forventet, at vi kommer til at se samme startopstilling som i den seneste udekamp mod Burton.

Holdnyt Stevenage

Udeholdet er også i en gunstig situation omkring skader og karantæner. Eneste bekymring er den britiske midtbanespiller Jake Forster-Caskey, som er meldt tvivlsom efter at have misset den seneste kamp mod Fleetwood. Tilbage på midten i truppen er også britiske Elliot List, som har kommet sig efter sin seneste skade. Han blev indskiftet og fik et par minuters spilletid i den seneste kamp.

Spilforslag

Peterborough er inde i en yderst imponerende stærk form i øjeblikket, hvor man har vundet de seneste fem kampe på ganske overbevisende vis med en målscore på 14:3. Foruden solid succes i ligaen, så har man også på det seneste slået Blackpool ud af EPL Trophy turneringen, hvorfor der nu venter en finalekamp mod Wycombe på Wembley.

Stevenage har ikke tilsvarende en så imponerende formkurve og specielt i deres seneste hjemmekamp blev det blot til uafgjort 0-0 mod Fleetwood i en meget kedelig kamp uden nogle store chancer. Stevenage har rent faktisk kun formået at vinde to kampe i deres seneste otte kampe, hvilket ikke er særligt imponerende.

Jeg vurderer derfor, at Peterborough er en klasse bedre end Stevenage i øjeblikket til trods for deres position side om side i tabellen. Jeg forventer, at Peterborough vil dominere kampen og ende ud med en sejr og tre vigtige point med hensyn deres ambitioner om direkte oprykning til Championship turneringen.

Peterborough vs Fleetwood
Peterborough

Uafgjort

Fleetwood

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:30
Fiorentina vs Genoa Serie A
15. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Osasuna vs Valencia LaLiga
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:00
Argentinos Juniors vs Barracas Central Copa de la Liga Profesional
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
11:00
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar