Pello Bilbao vs David Gaudu – 22. jul. 13:30

Profit
80,3
TBP
107,7%
Hitrate
36,2%
388 Tips
Cycling icon
| Tour de France 2023
Pello Bilbao vs David Gaudu
David Gaudu
Tippet til 2.63
Units 4/10
Tabt -4,00
Udgivet 21. jul. 23:59

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ David Gaudu har så småt kørt sig i form i årets Tour. Han er ikke blændende, men han virker bedre og bedre for hver etape, der køres

✅ David Gaudu har mere frihed til at gå med i udbrud, end Pello Bilbao har – Bilbao er ikke langt fra podiet, hvorfor flere hold vil lukke ham ned i et udbrud

✅ Det er nogle solide stigninger for Gaudu og FDJ. Jeg har en forventning om at de vil presse på for at få Gaudu frem

Pello Bilbao har kørt flot i årets Tour de France, hvor han i øjeblikket er nummer 6. Han er kun 49 sekunder fra Carlos Rodriguez på 4. pladsen, mens han er omkring 2 minutter fra 3. pladsen. David Gaudu er længere tilbage på 10. pladsen, 7 minutter efter tredjepladsen.

Det giver alt andet lige David Gaudu mere frihed til at gå i udbrud, som vi har set i de fleste bjergetaper. Og jeg forventer, han er der: Nummer 11 i klassementet er Guillaume Martin, og jeg kan ikke forestille mig en verden, hvor han misser udbruddet. Han er en mester i at komme med. Og så skal Gaudu også med.

Sepp Kuss, der er nummer ni, kommer ikke til at arbejde for at forsvare sin placering, og Felix Gall på 8. pladsen kan finde på at gå med i samme udbrud. Hindley på 7. pladsen har fire minutter ned til Gaudu. Der er altså ikke de store udfordringer ved at lade Gaudu køre i udbrud, selvom nogle hold sikkert vil sætte tempo, hvis forspringet bliver for stort.

Pello Bilbao kan naturligvis også finde på at gå med i bruddet. Det vil være det bedste forsvar for ham. Men han er tæt på Carlos Rodriguez, og Ineos har hidtil vist enorm interesse i at forsvare sin placering i toppen af klassementet.

Jeg synes, det er et pænt spil – uanset om et udbrud holder hjem eller ej, så kan David Gaudu hurtigt have fået sig et pænt forspring ned til Bilbao inden finalestigningen. Spørgsmålet er så om han kan holde forspringet. Til oddset synes jeg det er pænt. Jeg smider fire units og vil spille den ned til omkring 2,20.

2,63 – Betfair
2,62 – Bet365, Nordicbet
2,50 – ComeOn, Bet25
2,45 – Betinia
2,41 – Cashpoint
2,40 – Bwin

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Pello Bilbao – David Gaudu Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Pello Bilbao – David Gaudu

Pello Bilbao: Skader og karantæner

David Gaudu: Skader og karantæner

Pello Bilbao – David Gaudu Head 2 Head

Flere Tips

19. jul.
Units 3/10
Tippet til 2.25
Units 4/10
Tippet til 1.96
18:00
Dagens BetBuilder
Units 1/10
Tippet til 2.30
Vis flere

Skriv første kommentar

Skriv et svar