18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 145,0
TBP 108,1%
Hitrate 48,1%

PAS Giannina-Panetolikos-24. April 2021 13:30

Units 3/10 Vandt
PAS Giannina vs Panetolikos
Panetolikos vinder
April 24, 2021 13:30
Udgivet April 21, 2021 13:09
Kamp: PAS Giannina – Panetolikos
Tip: 2-tallet
Odds: 3,25
Bookmaker: Betfair
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Lørdag d. 24. april skal Giannina op imod Panetolikos i det græske nedrykningsspil. Her ser det ud til at Giannina stort set har reddet sig selv, mens Panetolikos skal sætte redningsbåden ind, eftersom de ligger sidst med 1 point op til over stregen. De fik en god portion hjælp i sidste runde, da de slog Smyrnis 1-0 hjemme, mens både Kreta og AEL Larissa smed point med to gange uafgjort – Der resterer kun 3 runder af nedrykningsspillet. 

Hvorfor skulle Giannina gå i stå nu og “sælge” ligaen? Det skal de fordi de på imponerende vis har formået at spille sig selv i en pokalsemifinale, og i første opgør formåede de at hente 1-1 mod selveste Olympiakos. Der ligger derfor en smal men mulig chance for, at Giannina kan gøre det umulige og sende giganterne ud. Giannina vil kun have tre dages hvile inden de skal en tur fra Ioannina til Piraeus på små 400 km. Det vil derfor give ekstrem god mening at spare hvad, der spares kan, da man som sagt har reddet sig fra nedryking og intet får ud af at opnå en højere placering. 

Før det første opgør mod Olympiakos, der mødte Giannina det andet bundhold OFI Kreta, som ligger 1 point bedre placering end Panetolikos. Her tabte Giannina med 2-1 og xG endte 2,37 – 1,40 i Kretas favør. Der blev i den kamp sparet på enkelte placering Giannina, men omvendt var de heller ikke sikret overlevelse der. 

Senest var Giannina uden den faste back, Peersman, rotationsangriberen Krizman, den langtidsskadede men faste midtbanespiller Siontis, den faste midtstopper Kargas og den faste keeper Lodygin.


PAS Giannina – Panetolikos Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

PAS Giannina
Panetolikos
Odds are subject to change. Last updated 24. april 2021 14:18.

PAS Giannina – Panetolikos Head 2 Head


Skriv et svar