18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 74,5
TBP 106,8%
Hitrate 47,4%

Paris SG-Clermont Foot-11. September 2021 17:00

Units 2/10 Tabt
Paris SG vs Clermont Foot
Clermont Foot +2.25 (AH)
12. september 2021 20:00
Mr Green
Tippet til 1.95
Udgivet 29. august 2021 18:52
Frankrig, Ligue 1.
Storholdet Paris er igen stor-favoritter i en Ligue 1 kamp. Det er ingen overraskelse når gæsterne er oprykkerne fra Clermont men Paris SG kan potentielt stille alternativt op. Skulle det ske er denne linje og odds ikke et dumt kort at have på hånden.

Paris SG har tre sejre efter tre kampe men spillet har ikke været så imponerende som tabellen indikere. Både Troyes, Strasbourg og Brest kom på tavlen mod dem, og endda fem gange til sammen (spiller med Remis i skrivendestund). Paris fik dog scoret ti selv men ifølge deres xG er det små 5 mål for meget. Mand for mand har træner Pochettino et verdensklasse hold. Det betyder sammen tid at majoriteten er landsholdsspillere og netop det kan blive en ulempe for dem her. Alverdens forbund har lagt tre landskampe i starten af september, og alle sydamerikanerne spiller derfor tredje og sidste kamp d. 9/9. Mindre end 72 timer før denne kamp. Grundet corona, de lange afstande og den begrænset tid mellem kampene er det ikke givet på forhånd at følgende er klar til kamp her. Forsvar Marquinhos, midtbanespillerne Di Maria og Paredes samt angriberne Neymar og Messi. Derudover kan Mbappe forlade klubben inden transfervinduet lukker, og Paris står dermed tilbage med et væsentligt offensivt svækket hold.

Clermont kan bestemt være tilfredse med deres start. Fire kampe, otte point og hele ni mål scoret. Retfærdigvis er svingende Bordeaux og nedrykningskandidaterne fra Metz og Troyes blandt modstanderne men tre mål ude mod mestrene fra Lyon er bemærkelsværdigt. Selvom de er langt fra sidste sæsons styrke. Om træner Gastien er galt eller genial må tiden vise men grundstammen hos Clermont er de samme som sikrede oprykningen og nu et frisk pust i Ligue 1. Værd at nævne holdet fik tilført den tidligere Brøndby spiller Rashani, der med tre mål på fire kampe har gjort sit til point høsten.

Paris er berettiget kæmpe favoritter og dette spil er mest værd hvis det ender som præsten prædiker. Hvis det ender med at Mbappe bliver solgt og hverken Di Maria, Messi eller Neymar spiller her har Clermont ekstra gode chancer for at holde kampe tæt. Oprykkerne har vist at de ved hvor målet står, og kommer de først på tavlen igen, skal et offensivt svækket Paris hold op og scorer fire mål før væddemålet er tabt. Det gør linjen og oddset interessant.

Mon ikke det bliver en kæmpe oplevelse for Clermont at spille på Parc des Princes og motivationen dermed er i top.

Paris SG – Clermont Foot Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 12. september 2021 05:22.

Paris SG – Clermont Foot Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

9 kommentarer

 1. Paris SG vandt en kontrolleret 0-2 sejr ude mod Remis.

  Værterne kom ikke frem til det store, og udover sine to mål, havde Paris ingen andre større målchancer.

  Kampen ændre ikke ved min opfattelse af denne kamp.

  Kan se jeg fik kaldt Lyon for forsvarende mestre. Det er efterhånden nogen år siden de var det.

 2. Kimpembe udskiftet i Frankrigs kamp mod Finland med en skade. Ikke dårligt for spillet hvis han sidder ude her.

 3. Jep. Det viste sig bare at være et slag, men Kimpembé er tvivlsom til Clermont-kampen. Det samme er Mbappé der missede Frankrigs seneste to landskampe pga den skade han pådrog sig mod Bosnien 1/9. Heller ikke hans gene skulle være alvorlig, men det kan sagtens være han spares – også af hensyn til CL.

  Til gengæld er Marquinhos vendt tidligere hjem fra Brasilien end ventet, så han er nok med mod Clermont.

 4. Ah ja: Der er også tvivl om spilfordeler Verratti. Icardi er tilbage i træning efter sin skade, men en start kastes han næppe ud i. Det vil sige at PSG nok starter uden decideret angriber. Fx således:

  Navas/Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kehrer, Mendes – Gueye, Pereira, Herrera – Rafinha, Wijnaldum, Draxler

 5. Mbappé og Kimpembé begge med i dagens PSG-træning – ingen af dem tilsyneladende hæmmet. Icardi ligeså. Mbappé og Kimpembé starter dog næppe mod Clermont.

  Verrratti meldes ude til lørdagens kamp.

  Med Icardi klar ligner det denne startellever:

  Donnarumma – Hakimi, Marquinhos, Kehrer, Mendes – Gueye, Pereira, Herrera – Wijnaldum – Draxler, Icardi

 6. Som ventet er Messi, Neymar, Paredes og Di Maria ikke med i PSG-truppen til dagens kamp. Det er Mbappé og Kimpembé, men de ventes ikke at starte. På venstreback står det mellem Diallo og nyankomne Mendes, men Diallo snupper den nok.

  Men bemærk: Clermont er også markant svækket. Angriber/delt topscorer Bayo er ikke med i truppen, og det ventes at holdets anden topscorer, venstrefløj Rashani, starter ude.

 7. I stedet for Bayo er det nok nytilkomne Hamel der ligger i front. Erfaren og hovedstødsstærk, men næppe i topform, og Bayos talent har han ikke.

 8. Mbappé starter inde. Kimpembé ditto:

  Paris SG : Donnarumma – Hakimi, Marquinhos (c), Kimpembe, Diallo – Herrera, Pereira, Gueye – Rafinha – Mbappé, Draxler.

  Clermont : Desmas – Zedadka, Hountondji, Ogier (c), N’Simba – Gastien, Abdul Samed – Dossou, Berthomier, Allevinah – Hamel.

Skriv et svar