18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Paris Saint-Germain-Montpellier-25. September 2021 21:00

Units 1/10 Tabt
Paris Saint vs Germain vs Montpellier
Begge hold scorer
25. september 2021 21:00
bwin
Tippet til 1.80
Udgivet 24. september 2021 22:10
Det har ikke været ’cruise control’ for PSG, som man ellers havde forestillet sig. Alligevel har de gjort rent bord i Ligue 1, men dog med mere besvær end som så. Særligt de sidste par kampe, er PSG blevet udfordret med to gange 2-1 sejre i Ligue 1 og 1-1 mod Club Brügge i Champions League. Offensiven er så stærk, at der ikke er hold i Ligue 1 der kan holde dem fra fadet, hvilket 20 mål i syv kampe vidner om. Omvendt har defensiven fortsat til gode at vise sit værd i denne sæson. I fem af de syv ligakampe, som PSG har spillet i indeværende sæson, har hovedstadsklubben tilladt mål imod. Der er skiftet en del ud i både bagkæden og på keeperpositionen, hvilket tilsyneladende har skabt en smule forvirring i de bagerste rækker.

Montpellier er solidt placeret på en tiendeplads med to sejre, tre uafgjorte og to nederlag i sæsonen indtil videre. Fælles for alle syv kampe er, at Montpellier er kommet på tavlen. Det betyder også, at de udover PSG, faktisk er det mest scorende hold i Ligue 1 med 15 kasser i syv kampe. I den anden ende ser det værre ud for Montpellier. De har indkasseret 13 mål, hvilket er i den høje ende, sammenlignet med de øvrige hold i rækken.

Kigger man på målgennemsnittet pr. kamp, så er det PSG og Montpellier der topper den statistik med henholdsvis 3,9 mål pr. kamp og 4 mål pr. kamp. Sidst de to hold mødtes kom begge hold også på tavlen. Det skete i Coupe de France i maj, hvor den ordinære kamp endte 2-2.

Paris Saint – Germain Odds


Paris Saint – Germain Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar