18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Paris Saint-Germain-Manchester City-28. April 2021 20:30

Units 1/10 Tabte
Paris Saint vs Germain vs Manchester City
Paris SG vinder
April 28, 2021 20:30
Udgivet April 28, 2021 08:45
Kamp: PSG – Manchester City
Tip: 1-tallet
Odds: 3,45
Bookmaker: Unibet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er to hold, der nærmest blev “sat i verden” for at vinde Champions League, og nu skal ét af de to stenrige klubber i finalen. PSG tager hjemme imod Manchester City i den første af de to semifinaler, og det er Pep Guardiolas tropper, der er favoritter. Men er det nu også fair? Begge hold er proppet med stjerner, og City har måske nok den største bredde, men har de et så meget bedre hold end PSG? 

Det går måske ikke fantastisk for PSG i den hjemlige liga, men man skal også huske på at de har slået Bayern München og Barcelona ud allerede, og de tyske giganter var regnet for verdens bedste hold inden sæsonen. Formkurven har også været opadgående for franskmændene, hvor det specielt er vigtigt med de præstationer Mbappe og Neymar har haft lagt for dagen. 

Pep Guardiola er kendt for at overtænke disse kampe, men hvorvidt han gør det igen, vil kun være spekulationer. Vi ved dog at hans hold ikke har meget erfaring med at komme så langt i Champions League, og at PSG sidste år nåede til finalen. Parc de Princes bliver godt nok uden tilskuere, men at kende stedet er en fordel, og flyveturen for Manchester City også en mindre ulempe. Odds 3,20 på et PSG hold, der allerede har sendt to giganter ud virker voldsomt.


Paris Saint – Germain Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 29. april 2021 08:53.

Paris Saint – Germain Head 2 Head


Skriv et svar