18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Paris Saint-Germain-Clermont Foot-11. September 2021 17:00

Units 4/10 Tabt
Paris SG vs Clermont Foot
Handicap (0-2) 2-tal
11. september 2021 17:00
Cashpoint
Tippet til 2.95
Udgivet 3. september 2021 08:39
Næppe nogen af de sydamerikanske landsholdsspillere der er med for PSG her; Messi, Neymar, Keylor Navas, Marquinhos og Di Maria. Derudover er Icardi ikke med mod oprykkerne grundet skade, mens Ramos, Kurzawa og Dagba ligeledes er skadet og næppe når at blive klar.

Mange af de andre spillere er afsted med diverse landshold, hvor de europæiske landshold spiller 3 kampe på kort tid, så også på den led er PSG hårdt ramt, så det bliver næppe lige efter landskampspause, hjemme mod en oprykker 4 dage inden CL, at PSG kommer til at brænde banen af.

PSG er 4 runder i Ligue 1 det eneste hold med maksimumpoint, men det skal man ikke lade sig snyde af; de har ikke været så overbevisende, som cifrene antyder.

Clermont rykkede op via en 2. plads i Ligue 2 i sidste sæson hvor det hovedsageligt var defensiven, der gjorde udslaget, hvor de blot lukkede 25 mål ind i 38 kampe. Sådan har det ikke helt været indtil videre i denne sæson og dog; de startede med 2 x 2-0 over Bordeaux og Troyes, hvor begge blev holdt ok fra chancer. Mens de i deres 2 seneste kampe har lukket sammenlagt 5 mål ind, men også scoret 5 sammenlagt i de 2 kampe, så de er fortsat ubesejret. 2 af målene imod var via straffespark og 2 af målene var selvmål.

Clermont har godt en håndfuld landsholdsspillere, dog ingen i Sydamerika, men næsten alle i Afrika, som heldigvis for Clermont kun spiller 2 kampe i denne omgang og giver de spillere 5-6 dage inden PSG-kampen.
De 2,95 på +1,5-linjen vil være long gone, når vi kommer tættere på kampen. Faktisk er den ret langt væk allerede nu hos de fleste andre bookies, af samme årsag holder jeg indsatsen lidt nede, selvom værdien er til langt mere. Alternativt skal under 3,5 mål i kampen til +1,85 være flot.

Paris Saint – Germain Odds


Paris Saint – Germain Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar