Palmeiras vs Liverpool FC – 12. apr. 02:00

Fodbold Copa Libertadores
Palmeiras
Liverpool FC
12. apr.
03:00
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

12. apr.
03:00
Palmeiras AH-1.75
Vundet +1,58

Units

3/10
Palmeiras AH-1.75 2.05*

Tip-boosters:

  • Palmeiras er blandt favoritter til at vinde Copa Libertadores. De er velsignet med en overkommelig gruppe, hvor Liverpool er klart svageste hold.
  • Liverpool har mistet majoriteten af holdet samt træneren der fik dem i Copa Libertadores. Som følge heraf har de fortsat deres første 2024 sejr til gode.
  • Palmeiras fik 1-1 (halvt reservehold) i første kamp. Stamspillerne burde spiller her og med det klare mål at vinde.

| Sidst opdateret:


Analyse

Palmeiras bliver spået endnu en stærk sæson. De er i finalen i Paulista (returkampen spilles før denne kamp) og er blandt favoritter i Serie A, Copa do Brasil og Copa Libertadores. Mand for mand kan få hold i sydamerika match dem. 2024 er startet godt med kun ét nederlag (første finalkamp mod Santos) og flere kampe med 2+ mål scoret. Selvom reserverne har fået nogle stykker. Offensivt nyder Palmeiras godt af stortalentet Endrick samt argentineren Lopez som bliver Paulista topscorer med sine (minimum) 10 år. De mere erfarne Rony, Dudu, Veiga & Lopes bidrager også og har masser af kvalitet til at byde Liverpool op til dans.

Liverpool anno 2023 og 2024 er to vidt forskellige hold. Stort set samtligt profiler og stamspillere har forladt klubben og er rykket til større adresser mens de tilbageværende ikke holder samme niveau. De fik heldigt 1-1 i første kamp mod Del Valle, hvor midterforsvar Martinez blev udvist og dermed sidder over her. Liverpool har spillet syv kampe i 2024 og jagter stadig sin første sejr. Taber de også weekend kampen mod Fenix kan træner Alfaro være fortid før denne kamp sparkes igang.

Palmeiras har sjældent de store problemer i Copa Libertadores gruppespillet når de er hjemme. Seks af de sidste seks hjemmekampe er vundet med samlet 23-5. Kun én vundet med præcis ét mål. Gode chancer for at de bygger videre på den stime med endnu en komfortabel sejr.

Palmeiras vs San Lorenzo
Palmeiras

Uafgjort

San Lorenzo

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Flere spilforslag

27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
02:30
Oriente Petrolero vs The Strongest Clausura
27. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:30
Fortuna Düsseldorf vs Bochum 1. Bundesliga kvalifikation
28. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
01:00
Union vs Barracas Central Liga Profesional
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 – Spiller Special
14. jun.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
EM 2024 Gruppe B

Skriv første kommentar

Skriv et svar