Palmeiras vs Independiente del Valle – 16. maj.

Fodbold Copa Libertadores
Palmeiras
Independiente del Valle
16. maj.
03:30
BettingGuru-avatar BettingGuru

Kampstart

Kampstart

16. maj.
03:30
Begge hold scorer: ja
Vundet +2,00

Units

2/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Palmeiras er ét point fra at sikre sig førstepladsen i gruppe F og meget skal gå galt hvis de ikke gør det.
  • Del Valle har ambitioner om at gøre dem selskab i knockout runderne. Det kræver dog point både her og i næste kamp.
  • Palmeiras kampe kommer som skidt fra en spædekalv. Stamspillerne var i kamp i weekenden og flere kan få et hvil her.

| Sidst opdateret:


Analyse

Palmeiras har levet op til favoritværdigheden ved at spille sig i pole position til førstepladsen med to kampe igen. Det brasilienske storhold står med ti point fra fire kampe. Seks mere end forfølgerne og hele ni mål bedre. Meget skal gå galt hvis de ikke sikre sig førstepladsen. Palmeiras spiller mange kampe i øjeblikket. Dette bliver femte på 13 dage og på bagkant af årets ringeste kamp for deres vedkommende. Træner Ferreira undskyldt med træthed og den forklaring kan meget vel betyde at nogle stamspillere sidder over her. Særligt Veiga. De offensive Endrick, Lopez samt back’en Mayke afsoner dog karantæne i næste runde af Serie A og burde derfor spille her. Midtbanemand Moreno (fast) er skadet.

Independiente Del Valle dominere hjemme i Ecuador, hvor de fortsat er ubesejret efter 12 kampe (8-4-0) men to nederlag i træk i Copa Libertadores sætter deres videre deltagelse i fare. De kan dog selv afgøre deres skæbne, da de ”blot” skal vinde de to sidste kampe. De starter dog med den klart sværeste men det er ingen undskyldning for ikke at give den et forsøg. Særligt da forfølgerne møder hinanden og kan rykke forbi Del Valle inden sidste runde. Del Valle står stærkt offensivt. De har scoret i alle på nær to kampe i 2024 (i topkampen mod Aucas og ude mod San Lorenzo). Del Valle sparede flere offensive stamspillere i sidste ligakamp med henblik på denne kamp. Kendry Páez, Lautaro Díaz & Renato Ibarra startede alle ude men kom ind og afgøre kampen til deres fordel. Den offensive midtbanemand Sornoza er blevet sin skade kvit og er udtaget til kampen.

Palmeiras er det bedre hold på papiret og nyder godt af en stærk hjemmebane. De spiller dog mange kampe iøjeblikket og behøver ikke død og pine at vinde denne kamp for at gå videre. Det skal Del Valle dog og med friske ben hos flere offensive profiler, har de midlerne til at true værterne. Fine chancer for at begge hold kommer på tavlen.

Flere spilforslag

21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Lin Zhu vs Yafan Wang WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:00
Malak El Allami vs Lucia Bronzetti WTA Rabat
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar