18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Palmeiras-Santos-10. July 2021 21:30

Units 1/10 Vundet
Palmeiras vs Santos
Palmeiras vinder
10. juli 2021 21:30
Cashpoint
Tippet til 1.78
Udgivet 10. juli 2021 07:14
Palmeiras og Santos endte side om side i sidste sæson på henholdsvis en syvende- og ottendepladsen i Serie A med fire points afstand i Palmeiras favør. I år er situationen dog anderledes – i hvert fald for Palmeiras. Santos er pt. nummer syv og lever dermed op til sidste sæson, mens Palmeiras indtager førstepladsen.

Palmeiras har nærmest gjort rent bord på hjemmebane med fire sejre og en uafgjort i fem kampe. Selvom skadeslisten kan synes lang, og at de ovenikøbet mangler to spillere, som er med Brasilien til Copa America, bør det ikke have den store betydning. Samme scenarie har Palmeiras nemlig stået i, i nærmest de første 10 spillede kampe i den nye sæson.

Santos har, ligesom dagens modstander Palmeiras, rigtig godt styr på det, på eget græs. På hjemmebane har Santos 4-2-0 og er pt. faktisk det hold, der har hentet flest på hjemmebane. På udebane er det straks værre. Santos har hentet ét point i fire udebanekampe, og det er ikke engang fordi, at de har mødt hold fra den øverste halvdel.

Læg dertil, at Palmeiras har vundet de seneste fire indbyrdes opgør mod netop Santos på hjemmebane, og at de ikke har tabt til Santos på eget græs siden en ligakamp i 2017.

Palmeiras – Santos Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 11. juli 2021 06:00.

Palmeiras – Santos Head 2 Head


Skriv et svar