18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Pacos de Ferreira-Tottenham-19. August 2021 20:30

Units 5/10 Vundet
Pacos de Ferreira vs Tottenham
Under 2.5 mål
19. august 2021 20:30
Mr Green
Tippet til 1.89
Udgivet 19. august 2021 10:36
Pacos Ferreira er et meget defensivt mandskab, der ligeledes har svært ved at kreere chancer. I sidste sæson indkasserede man lige så mange, som man scorede – dette selvom man endte i subtoppen. Pacos formåede da heller ikke at score mod Larne i udekampen – ganske vist have man vundet første opgør 4-0 og skulle ingenting, men der var enormt lidt kvalitet over Pacos offensiv.

Jeg tror, Portugiserne får det svært mod Tottenham, også selvom Tottenham kommer med en del reserver, som de har for vane at gøre i europæiske kampe, der ikke er Champions League. Faktisk var Pacos’ forår elendigt, og ret så kendetegnende for scoringsproblemerne, så formåede man ikke at lave mål mod de tre store tophold, Benfica, Sporting og FC Porto i forårets kampe.

Tottenham startede forrygende i Premier League med en sejr hjemme over Manchester City, hvor man holdt dem stangen. Det var en flot defensiv præstation, og mens Son som den store offensive profiler højest sandsynligt spares her, mens Kane heller ikke spiller, så plejer der at være flere gengangere i defensiven. Med Nuno Esperito er det naturligvis stadig et spørgsmål, hvor meget han vil rotere, men jeg forventer ikke, at Son spiller.

I weekenden står han nemlig overfor sin gamle arbejdsgiver, når man gæster Wolverhampton, og det har naturligvis 1. prioritet, når man skal følge op på en god start i Premier League. Jeg synes, spillet har stor fordel af, at udebanemål ikke tæller ekstra, da Tottenham ikke er nødsaget til at gå efter scoringer, men sagtens kan gå med uafgjort 0-0/1-1 eller kan tåle et 1-0 nederlag for så at afgøre tingene på hjemmebane.

Pacos de Ferreira – Tottenham Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Pacos de Ferreira
Tottenham
Odds are subject to change. Last updated 19. august 2021 20:28.

Pacos de Ferreira – Tottenham Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar