Oscar Awards 2024 – 11. mar. 01:00

Profit
87,2
TBP
108,7%
Hitrate
36,4%
370 Tips
 icon
| Oscar Awards 2024
Oscar Awards 2024
Paul Giamatti vinder en Oscar for bedste skuespiller
Tippet til 3.25
Units 3/10
Tabt -3,00
Udgivet 25. jan. 20:13

Reklamelink

Tre ting, der taler for spillet:

✅ Det var Paul Giamatti, der vandt Critics Choice Awards – ikke Cillian Murphy, der ellers frem til det show lignede sæson-favoritten.

✅ Critics Choice Awards er en ret god indicator for Oscar-showet. Som oftest er det den senere Oscar-vinder, der vinder showet, men ikke altid.

✅ Paul Giamatti er ved at have momentum, og er så småt også favoritten ifølge Gold Derby.

Cillian Murphy startede awardsæsonen som den helt store favorit, og han vandt da også planmæssigt en Golden Globe for bedste hovedrolle. Dermed lignede han klart favoritten til at vinde en Oscar i 2024. Globen er ikke en særlig god indikator, men det er det første større awardshow. Men i samme udgave vandt Paul Giamatti en Golden Globe for bedste hovedrolle i en komediefilm.

Men da Critics Choice Awards blev afholdt, og det var Paul Giamatti, der stik mod alle forventninger, endte med at vinde, sendte det chokbølger igennem kategorien. Faktisk var det Bradley Cooper, man så som udfordreren, der måske kunne vippe Murphy af pinden, men pludselig var det Giamatti, der sejrede.

Critics Choice Awards er den bedste indikatorpris, der er givet indtil videre. Der er flere mindre, før BAFTA (18. februar) og særligt SAG Awards (24. februar) afholdes. BAFTA’en er dog ikke 100 % neutral, da det jo naturligvis er et britisk show, og Cillian Murphy kommer fra Irland, så der er givetvis lidt bias. I nyere tid har det klart været SAG Awards, der har været den bedste indikator på Oscar Awards.

Siden sejren i Critics Choice har eksperterne ændret deres bud på predicitonsitet Gold Derby, og i skrivende stund står Paul Giamatti tilbage som favoritten. Det vidner om at awardshowet har relevans.

Jeg tør ikke gå helt så offensivt til værks: Jeg ser ikke Giamatti som klar favorit trods en stor pris. Men jeg tør godt sige, at oddset er for højt baseret på de informationer og tendenser, vi har lige nu. Kan man finde over odds 2,67, så synes jeg, det er interessant. Det ligner et opgør mellem Giamatti og Murphy, mens Cooper står tilbage som en halvfesen outsider.

Paul Giamatti spiller den halvvrisne underviser, der bliver sat til at være babysitter over en ferie, hvor de elever, der ikke kan komme hjem til sine forældre, skal blive tilbage på skolen, og det bliver en dannende oplevelse for ham og eleven. Det er en klassisk feel good-film, hvor karaktererne er i højsædet.

Oddsmarked
3,30 – Marathonbet3,25 – Unibet, LeoVegas, Expekt, 888sport, Mr Green, Nordicbet, Bwin, Betsson
3,10 – Bet25, Betinia
3,00 – Pokerstars, Betfair
2,75 – Bet365

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Oscar Awards 2024 – Odds

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Forventede startopstillinger Oscar Awards 2024 –

Oscar Awards 2024: Skader og karantæner

: Skader og karantæner

Oscar Awards 2024 – Head 2 Head

Flere Tips

14. jun.
21:00
MJN1999
Units 1/10
Tippet til 5.00
21:00
MJN1999
Units 3/10
Tippet til 2.38
Units 2/10
Tippet til 2.25
Vis flere

1 Kommentar

Skriv et svar

  1. Jesper Carstens

    Cillian Murphy vandt SAG Award i nat. Det er ikke 100 % ensbetydende med at han vinder en Oscar Award, men taget alt i betragtning tyder meget på det nu.