Oscar Awards 2024 – 11. mar. 01:00

Oscar Awards 2024
Oscar Awards 2024
11. mar.
01:00
Jesper Carstens-avatar Jesper Carstens

Kampstart

Kampstart

11. mar.
01:00
Lily Gladstone vinder Best Actress
Tabt -4,00

Units

4/10
Lily Gladstone vinder Best Actress %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Lily Gladstone startede awardsæsonen som den store favorit, men blev undervejs overhalet af Emma Stone, der vandt den ene pris efter den anden. Der har dog været opbakning fra dag 1.
  • Lily Gladstone vandt SAG Awarden, der betragtes som den bedste indikatorpris. Kun i 2011 og 2018 er det endt med en anden Oscar-vinder end den, der vandt SAG-prisen siden 2010.
  • Emma Stone har vundet en Oscar, mens Lily Gladstone kan skrive historie som den første Native Amercian-vinder af en skuespillerpris.

Analyse

Bedste skuespillerinde – Oscar Awards

Da awardsæsonen begyndte, var det Lily Gladstone, der var favoritten. Hun spillede over for Leonardo DiCaprio i Killers of the Flower Moon. Sæsonen startede også godt med en triumf i Golden Globe-awards. Siden var det Emma Stone, der tog de store sejre i Critics Choice Awards, BAFTA Awards med flere.

Dermed er det Emma Stone, der går ind til Oscar-showet som den store favorit. Men der kom en gedigen streg i regningen, da der i nat blev afholdt SAG Awards. Her var det Lily Gladstone, der sejrede. Og netop SAG Awards har vist sig at være den klart bedste indikatorpris forud for Oscar Awards. Siden 2010 er det kun sket to gange (2011 og 2018) at skuespillerinden, der vandt en SAG Awards ikke vandt Oscar-prisen efterfølgende.

Emma Stone har allerede vundet en Oscar-award én gang tidligere. To triumfer vil skubbe hende op i en eksklusiv kategori i en allerede meget tidlig alder.

Det er ikke sikkert det påvirker voterne, men det står i skærende kontrast til Lily Gladstone, der ikke har den største filmografi. En triumf til Gladstone vil resultere i at hun bliver den første Native American, der vinder en af skuespillerpriserne ved Oscar Awards.

Oddsene vil falde frem mod showet.

2,75 – Bet25, ComeOn
2,60 – Nordicbet
2,48 – Marathonbet

Flere spilforslag

16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
13:30
Jasmine Paolini vs Sara Errani Porsche Tennis Grand Prix WTA
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
16. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
22:00
Borussia Dortmund vs Atletico Madrid Champions League Slutspil
20. apr.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
14:15
Solihull Moors vs York National League

Skriv første kommentar

Skriv et svar