Oscar Awards 2023 – 13. mar. 01:00

Profit
-4,8
TBP
99,4%
Hitrate
34,6%
282 Tips
 icon
| Best Director
Oscar Awards 2023
Daniel Kwan & Daniel Scheinert
Tippet til 4.33
Units 2/10
Udgivet 6. jan. 23:26

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

✅ Steven Spielberg – der er kategorifavorit lige pt. – vinder slet ikke nogen priser: det er et tegn på at favoritværdigheden er åben

✅ The Daniels vinder alle awards her i den tidlige award-sæson og har lagt sig tungt i spidsen på vinderlisten: det er en stærk indikator på en kommende Oscar-vinder

✅ Jeg ser Everything Everywhere All at Once som en mere oplagt Oscar-kandidat end mange af konkurrenterne

Spillet går på hvem der vinder prisen som bedste instruktør (Best Director) ved Oscar Awards 2023

Siden 2010-sæsonen har den mest vindende instruktør vundet Oscaren for samme pris i 8 ud af 12 tilfælde. Siden 2016-sæsonen er det sket hvert eneste år: Damien Chazelle (2016), Guillermo del Toro (2017), Alfonso Cuaron (2018), Bong Joon-ho (2019), Choe Zhao (2020) og Jane Campion (2021). I skrivende stund har The Daniels vundet 18 priser allerede, mens Todd Field (TÁR) er næstmest vindende med tre triumfer ifølge Metacritic. Med andre ord: Der tegner sig et klart billede af at The Daniels slutter sæsonen af som de klart mest vindende instruktører, selv hvis der opstår problemer fra dags dato.

Det betyder ikke, at det her spil er givet på forhånd, men det indikerer for mig, at der i al fald er et stort statistisk belæg for at pege på The Daniels. Men jeg ser også andre indikationer på at de ender som kategoriens favoritter: jeg tror, deres film (Everything Everywhere All at Once) kan ende med at vinde Best Picture, og jeg tror, de kan vinde flere af de vigtige indikatorpriser undervejs.

Hidtil har Steven Spielberg været den helt tunge favorit, men det generer mig, at han ikke rigtigt vinder priser i andre shows. Det vigtigste er selvfølgelig at vinde en Oscar, men som historikken viser, vinder man gerne et par tunge indikator-awards før The Oscars. Det har Steven Spielberg ikke gjort i den tidlige del af award-sæsonen. Ender han dog med at hive en Golden Globe (som ikke er så tung igen, men alligevel væsentlig nok) og/eller en DGA Award, så vil han indstilles som favoritten – jeg har bare svært ved at se det i det nuværende narrativ, hvor The Daniels vinder den ene award efter den anden.

Det er et tidligt spil – der er end ikke awards ude – men jeg har en formodning om at de også kan vinde en Globe, og selvom den ikke siger specielt meget, vil det betyde at oddset stryger helt i bund. Derfor vil jeg gerne være ude lidt før Globe Awards.

Marked:
4,33 – Betfair, Pokerstars Sports
4,00 – Bet365
3,95 – Bet25

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Oscar Awards 2023 – Odds

Forventede startopstillinger Oscar Awards 2023 –

Oscar Awards 2023: Skader og karantæner

: Skader og karantæner

Oscar Awards 2023 – Head 2 Head

Flere Tips

9. feb.
Units 2/10
Tippet til 1.75
10. feb.
15:30
Units 4/10
Tippet til 5.00
15:30
Units 4/10
Tippet til 5.00
Vis flere

1 kommentar

  1. Det blev (desværre for mit andet tip) ikke til en Golden Globe-triumf. Den hæder gik i stedet til Steven Spielberg, der dermed fordoblede sin triumftotal. Sølle to gange har Spielberg vundet en pris i årets awardsæson, og alligevel er han tung Oscar-favorit.

    Til sammenligning har The Daniels vundet 23 gange, herunder senest ved Critics Choice, og oddset er da også kun faldet på dem – mit bud er at de er favoritter, når Oscar-showet afholdes. Dermed ikke sagt, at de vinder, men det er den vej, tingene går.

Skriv et svar