Oscar Awards 2022 – 27. March 2022 00:10

Kristen Stewart vinder Best Actress
Tippet til 1.65
Units 5/10
Tabt
Udgivet 29. december 2021 10:21
Der tegner sig et billede af at Kristen Stewart ikke bare er storfavorit, men kæmpefavorit til at vinde en Oscar for bedste skuespillerinde. Det sker efter hendes rolle i Spencer, hvor hun giver den som Lady Diana.

Indtil videre har hun vundet snart samtlige awardshows. Det er blevet til 14 triumfer indtil videre.

Siden Oscars 2010 i 2011 har den mest vindende skuespillerinde vundet en Oscar i syv tilfælde. I de fire øvrige tilfælde har skuespillerinden været blandt de tre mest vindende før en Oscar-triumf. I gennemsnit har vinderen haft 18 award-triumfer, men i både 2011 og 2016 blev det blot til otte triumfer.

Med andre ord: Den Oscar-vindende skuespillerinde plejer at have domineret award-sæsonen, men det er ikke 100 % givet.

Sammenholder man det med Gold Derby tegner der sig dog et klart billede af Kristen Stewart. Således peger langt størstedelen på Kristen Stewart: både eksperter, redaktører, top-brugere og tilfældige brugere. I skrivende stund er rivalerne Jessica Chastain, Lady Gaga, Olivia Colman og Nicole Kidman, men der er endnu ikke nomineringer ude. Lady Gaga får størst opbakning – men selv hun er langt fra Stewart, og diskussionerne omkring Lady Gaga går mest på hendes accent. Det er ikke just et kvalitetsstempel før Oscar Awards.

Oddset på Kristen Stewart er lavt, men vinder hun en Golden Globe for præstationen, vil man opleve at det bankes helt i bund – og forbliver sådan, hvis SAG Awards og de øvrige går som ventet. Derfor kan det blive sidste chance for at få oddset på Stewart – medmindre hun altså misser Golden Globe. I så fald vil man opleve at oddset stiger, og her vil jeg uden tøve slå til. Golden Globe bør ikke rykke alverden, men det gør det.

I princippet kan Kristen Stewart få en Oscar, samtidigt med at hendes Twilight-kollega, Robert Pattinson, topper box office for The Batman, der vises i biograferne fra starten af marts.

1,65 – Betfair Sportsbook
1,53 – Bet25
1,50 – Bet365, Unibet, LeoVegas, Mr Green, 888sport, Bwin

Oscar Awards 2022 – Odds


Oscar Awards 2022 – Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

3 kommentarer

 1. Kristen Stewart blev forbigået ved Golden Globe Awards. I første omgang er odds ikke blevet påvirket, men med lidt held kan man håbe, at oddset (der er omkring 1,5 i øjeblikket) stiger.

  Nicole Kidman vandt en Golden Globe. Det er hendes sjette triumf ved the Globes, og hun har ellers ikke vundet øvrige awards i denne sæson. Kristen Stewart er stadig den helt store favorit, så hold øje med odds.

 2. Vakler jeg alligevel lidt nu?

  Ja.

  Men ikke på grund af Golden Globe.

  Skuespillernes eget awardshow, SAG Awards, smed deres nomineringer ud forleden, og her var Kristin Stewart IKKE i blandt. Det er … et skidt tegn. Og det har pludselig gjort kategorien vildt åben igen, eftersom Stewart ellers har støvsuget awardsæsonen (med undtagelse af Golden Globes).

  Det gør det ikke umuligt at vinde en Oscar, men det er ikke et godt tegn – jeg funderer lige over den i et par dage.

 3. Tendensen peger i retning af Olivia Colman — selvom det er Kristen Stewart, der fortsat høster priser. Man kan fange odds 8 på Colman hos Nordicbet og odds 6,50 hos Pokerstars Sports.

  Nicole Kidman er gjort til den umiddelbare favorit foran Kristen Stewart, men jeg er ikke meget for Kidmands præstation. I min optik er Stewart fortsat klart den bedste, men det er uhørt at vinde uden SAG-nomination, så det er spændende. Hun burde være stensikker til at opnå en Oscar-nomination, men… hvem ved.

Skriv et svar