Osasuna vs Valencia – 15. apr.

Fodbold LaLiga
Osasuna
Valencia
15. apr.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

15. apr.
22:00
Begge hold scorer: ja
Tabt -4,00

Units

4/10
Begge hold scorer: ja %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Fun facts. Valencia har formået at score mod Osasuna i intet mindre end 19 kampe i træk i de indbyrdes opgør. Sammenkoblet med et Osasuna hold, som generelt er målfarlige på hjemmebane, så taler dette for spilforslaget.
  • Begge hold har ambitioner om europæisk fodbold, specielt nu hvor syvendepladsen har åbnet op for denne mulighed. I lyset af, at Real Betis på syvendepladsen vandt sin kamp i weekenden, så tror jeg på en mere mere offensiv kampindstilling hos begge hold, hvilket også øger sandsynligheden for mål i begge ender.
  • Interessant statistik på kampen viser, at begge hold har scoret i hele ti ud af de seneste tolv indbyrdes opgør, hvilket i høj grad understøtter spilforslaget.

| Sidst opdateret:


Analyse

Vi skal til Spanien, hvor en temmelig interessant situation har udspillet sig, efter Athletic Bilbao for en lille uges tid siden sejrede i pokalturneringen. Det har åbnet op for europæisk deltagelse til placering nummer syv i ligaen. Mandag aften mødes Osasuna og Valencia og begge hold har dermed fortsat i høj grad de europæiske drømme i live.

Osasuna er i øjeblikket som nummer elleve i ligaen og har med en kamp færre spillet seks point op til Real Betis på den afgørende syvendeplads i tabellen. Osasuna kæmper for de europæiske ambitioner med klubber netop som Valencia, men også Getafe og Villareal. Formkurven er en blandet landhandel med to sejre og to nederlag i de seneste fem kampe, mens det er blevet til en enkelt uafgjort kamp.

Valencia er en tand bedre placeret som nummer otte i ligaen og har med en kamp færre spillet blot et enkelt point op til Real Betis på syvendepladsen og kan dermed med en sejr i dagens opgør tage førerpositionen for kampen om de europæiske pladser. Formkurven er relativ stærk med to sejre og to uafgjorte i de seneste fem kampe, som dermed altså blot har budt på et enkelt nederlag i perioden.

Holdnyt Osasuna

Hjemmeholdet er blevet ramt af et kæmpe fravær, eftersom den spanske midtbanespiller Aimar Oroz er meldt ude med en skade. Oroz har en betydelig rolle for det opbyggende spil og dynamikken hos Osasuna og vil i høj grad blive savnet. Det samme er tilfældet for Kike Barja, som ligeledes er fraværende på midten grundet en skade.

Modsat er det positivt, at den spanske midtbanespiller Lucas Torro er tilbage i truppen efter afsluttet karantæne i forbindelse med gule kort. Det samme er gældende for forsvarsspilleren David Garcia, som forventes at være tilbage i startopstillingen efter at være kommet sig fra sin mindre skade. I den seneste kamp sad Garcia dog på bænken.

Holdnyt Valencia

Udeholdet er også ramt af et par betydelige fravær specielt defensivt, hvor Mouctar Diakhaby og vigtige Jose Gaya begge sidder ude med skader. Derudover vil man også mangle den farlige ukrainske angrebsspiller Roman Yaremchuk, som også er skadet.

Spilforslag

Alt handler om den ekstra plads til europæisk fodbold næste sæson og begge hold vil efter min vurdering gå benhårdt efter de tre point i kampen. Begge hold kender udviklingen hos de konkurrende hold fra weekenden, hvor Getafe og Villareal blot spillede uafgjort, mens Real Betis sejrede. Så begge hold kan ikke bruge andet end tre point, hvis man vitterligt skal holde ambitionerne om en placering som nummer syv i live.

Det undrer mig virkelig, at oddssætterne har så lidt tiltro til, at vi kommer til at se en målrig kamp, eftersom jeg modsat ser alle aspekter for, at dette rent faktisk kommer til at være tilfældet. Jeg forventer en temmelig åben kamp og hvor begge hold kan spille mere frit og flydende og skabe masser af målchancer.

Til trods for solide fravær hos begge hold, så har begge klubber de offensive styrker til sagtens at kunne score. Hos Osasuna finder man Ante Budimir, som har scoret hele seksten mål i sæsonen, mens Valencia har Hugo Duro, som har scoret tolv mål.

Jeg vælger at spiller begge hold scorer og sætter indsatsen til fire units for udfaldet.

Flere spilforslag

20. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:45
Bologna vs Juventus Serie A
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
12:30
Geraint Thomas vs Ben O'Connor
21. maj.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
20:00
AGF vs FC København Superligaen Mesterskabsspil

Skriv første kommentar

Skriv et svar