Osasuna vs Deportivo Alaves – 4. mar. 21:00

Fodbold LaLiga
Osasuna
Deportivo Alaves
4. mar.
22:00
PC Betting-avatar PC Betting

Kampstart

Kampstart

4. mar.
22:00
Osasuna vinder
Vundet +6,75

Units

5/10
Osasuna vinder %Tippedodds%*

Tip-boosters:

  • Tre offensive profiler hos Osasuna er flere steder rapportet, som fraværende til dagens kamp, men alle tre er her i weekenden blevet bekræftet klar til opgøret. Specielt stjerneangriberen Budimir vil være helt afgørende for kampen og spilforslaget.
  • Efter en svag indledning på sæsonen på hjemmebane har Osasuna fundet langt mere stabilitet. Således har man vundet fire ud af sine seneste fem kampe på hjemmebane.
  • Alaves træner er placeret på tilskuerpladserne til dagens kamp og kan have en mindre effekt på den strategiske udvikling af kampen. Kampen er tv transmiteret og jeg forventer, at hjemmeholdet vil dominere kampen fra start til slut.

Analyse

Mandag aften mødes de to midterhold Osasuna og Alaves i den spanske La Liga. Holdene er på papiret ganske lige og har oplevet ustabilitet igennem sæsonen, men begge hold kan spille relativt afslappet i forhold til en solid afstand ned til nedrykningspladserne.

Osasuna er i øjeblikket placeret som nummer elleve i ligaen med ni point op til de europæiske pladser og en kamp færre spillet. Osasuna blev nummer syv i ligaen i den seneste sæson, mens man opnåede en finaneplads i Copa del Rey, men der skal bedre præstationer til, hvis man skal gentage dette niveau i år.

Det er specielt på hjemmebane, at holdet simpelthen ikke har vundet nok kampe især tidligt i sæsonen. Osasuna har kun vundet fem gange i tretten kampe hjemme på Estadio El Sadar. Formkurven har dog generelt vist en bedring på det seneste, hvor det er blevet til to sejre og en uafgjort i de seneste tre kampe. Derudover har man ligeledes vundet fire af de seneste fem kampe på hjemmebane.

Alaves er fire point lavere placeret end hjemmeholdet, som nummer tretten i ligaen. Præstationerne har også været svingende i sæsonen, men generelt har man gjort en relativ okay figur med tanke på, at holdet rykkede op fra Segunda Division sidste år. Formkurven er ganske solid med blot et enkelt nederlag i de seneste otte ligakampe.

Holdnyt Osasuna

Træner Jagoba Arrasate har et par spillere ude med skader, men hvis man lyttede til pressekonferencen forud for dagens kamp, så vil man kunne have erfaret, at talrige medier har skadessituationen forkert med hensyn til de absolut vigtigste spillere.

Således er den krotiske stjernespiller Ante Budimir flere forskellige steder meldt ude, men dette er altså ikke tilfældet. I weekenden trænede han således med en specieldesignet beskyttelsesmaske til ansigtet fremstillet i Tjekkiet med et angiveligt bedre udsyn og jeg forventer, at han vil kunne starte inde mod Alaves. Angrebsspilleren er helt afgørende for hjemmeholdets muligheder for succes med sine tretten scoringer i sæsonen.

Derudover har flere medier rapporteret, at den spanske angrebsspiller Raul Garcia og midtbanespilleren Jose Manuel Arnaiz også er tvivlsomme, men begge er ligeledes blevet bekræftet klar til aftenens opgør.

Dermed er de eneste spillere fraværende med skader de to spanske forsvarsspillere Juan Cruz og Ruben Pena. Positivt er det også, at idealstarteren David Garcia er tilbage i forsvaret efter at have afsonet sin karantæne i den seneste kamp mod Las Palmas.

Holdnyt Alaves

Træner Luis Garcia Plaza er uden de helt store fravær til kampen, hvor forsvarsspilleren Aleksandar Sedlar med sikkerhed som den eneste er ude med en skade. Tre spillere er meldt tvivlsomme i form af Luis Rioja, Alex Sola og Andoni Gorosabel efter at være blevet udskiftet i den seneste kamp mod Mallorca. Jeg tror dog stadig alle er med i truppen i dag.

Spilforslag

Jeg tror, at selvtilliden hos Osasuna er ganske høj i øjeblikket med syv point fra sine seneste tre kampe. Derudover har man vundet fire af sine seneste fem hjemmekampe. Osasuna har gode muligheder for avancement i tabellen og de europæiske pladser er dermed også fortsat en mulighed med et par sejre i træk.

Jeg forventer, at hjemmeholdet vil dominere den tv transmiterede kamp og at man vil kunne hente tre point med den offensiv, som holdet rent faktisk besidder, og som altså trods alt er meldt kampklar med Budimir i spidsen for denne.

Alaves er ubesejrede i deres fire seneste udekampe, men jeg tror vitterligt de får det svært mod Osasuna. Hjemmeholdet vandt eksempelvis også det omvendte opgør 0-2 tilbage i oktober sidste år

Bemærk også, at Alaves træner Luis Garcia Plaza må se kampen fra tilskuerpladserne efter han modtog et rødt kort i kampen mod Mallorca.

Jeg vælger at spille Osasuna sejr og sætter fem units på udfaldet.

Flere spilforslag

21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
18:00
Viborg vs Brøndby IF 3F Superligaen
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
21. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
23:30
Fortaleza vs Atletico GO Serie A
22. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
19:00
Lyngby vs FC København 3F Superligaen
24. jul.

Tid

Tip

Ekspert

Odds

sport-icon
21:00
Mali U23 vs Israel U23 Sommer OL Grp. D

Skader og karantæner

Skriv første kommentar

Skriv et svar