Osasuna vs Cadiz – 20. august 2022 17:30

Profit
275,3
TBP
111,6%
Hitrate
49,4%
1042 Tips
Fodbold icon
LaLiga | 2022/2023
Osasuna vs Cadiz
Osasuna vinder
Tippet til 2.10
Units 2/10
Vundet +2,20
Udgivet 16. aug. 09:04

Reklamelink

Tre ting der taler for spillet

  1. Osasuna er et hold i fremgang. De er blevet 10-11-10’er siden oprykningen i 2019, åbnede med en hjemmesejr over Sevilla og må regnes som “best of the rest” iøjeblikket.
  2. Cadiz overlevede med nød og næppe sidste sæson. De tabte åbningskampen hvor de var svage offensivt. Alcaraz, Garrido & Sobrino formentlig fraværende.
  3. Osasuna vandt begge indbyrdes opgør sidste sæson og lukkede i 1,63 hjemme. Det er tidligt på sæsonen men tiltroen til Osasuna er større end til Cadiz.

Osasuna har gjort det godt siden oprykningen i 2019. De er endt som 10-11-10 og har været en af de bedste udenfor de normalt storehold og sub-top holdene. De er ikke det mest sindsoprivende hold men under Arrasate ledelse har de været solide defensivt. Kan de bygge på offensivt kan de potentielt bytte end midterplacering ud med en tættere på de europæiske pladser. Til at hjælpe med det er den målfarlige kant Gomez & den offensive back Pena kommet til mens Oroz er indlemmet i førsteholdstruppen. Osasuna åbnede sæsonen med en fortjent 2-1 sejr over Sevilla. De begrænsede gæsterne til en xG på 0,97 mens netop Pena og Oroz havde en god debut med mål og assists.

Cadiz var meget tæt på at rykke ned sidste sæson men sikrede sig endnu en sæson i sidste runde. Træner Sergio har skiftet lidt ud på holdet men de virker fortsat som en kvalificeret bud på en nedrykker. Siden Sergio kom til i januar har der været fremgang at spore med blot seks nederlag på 19 kampe men udover en flot sejr over Barcelona er de primært kommet hjem til de øvrige bundhold. Cadiz åbnede sæsonen med et 0-1 nederlag til Sociedad men det var mere held end forstand det ikke blev større. Cadiz fik tilspillet sig en xG på 0,29 mod Sociedad’s 2,64.

Osasuna er et hold i fremgang og har vist over nogle sæsoner nu at de skal regnes som et solidt midterhold. Særligt defensiven er stærk mens offensiven har fået et par ekstra strenge at spille på. Osasuna vandt begge indbyrdes kampe sidste sæson og lukkede i 1,63 hjemme. At de nu giver over odds 2,00 virker til den pæne side og er bestemt et spil værd.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Osasuna – Cadiz Odds


Osasuna – Cadiz Head 2 Head


Flere Tips

24. sep.
20:45
Units 5/10
Tippet til 1.91
Units 1/10
Tippet til 1.72
Units 4/10
Tippet til 1.91

1 kommentar

  1. Cadiz har tvivl om forsvarene Mbaye (reserve) & Carcelén (fast). Midtbanespillerne Garrido (reserve), Alex (fast), San Emeterio (rotation) og Alcaraz (fast) samt de offensive Giménez (rotation) og Sobrino (rotation/fast). Ingen af dem var dog med mod Sociedad.

    Tilgengæld er Blanco lejet hos Real Madrid.

Skriv et svar