18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 141,4
TBP 108,1%
Hitrate 48,0%

Orlando City-FC Cincinnati-2. May 2021 01:00

Units 4/10 Vandt
Orlando City vs FC Cincinnati
Orlando City -1.50 (AH)
May 2, 2021 01:00
Udgivet April 28, 2021 11:21
Kamp: Orlando City – FC Cincinnati
Tip: Orlando City -1,5 (AH)
Odds: 2,45
Bookmaker: Nordicbet

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Den amerikanske fodboldliga er endelig startet igen, og vi er nu nået til 3. runde af MLS, hvor vi efterhånden har fået dannet os et indtryk af holdene. 

Orlando City

Sidste år sluttede Orlando nr. 4 i Eastern Conference, hvilket kom som lidt af en overraskelse. Der skal dog lyde en kæmpe ros til træneren Oscar Pareja, der har taget holdet fra at være et ustruktureret mandskab med individuel kvalitet, til at være blandt de bedst strukturerede mandskaber og med kontinuerlige indsatser. De nåede til kvartfinalen i Playoff, hvor de røg ud til New England efter et direkte rødt kort over et brændt straffespark af Nani. 

Orlando er startet mod to svære modstandere i form af Atlanta United og Sporting Kansas City. Begge kampe endte uafgjort, og i begge stod man lidt tilbage med følelsen af at Orlando havde overtaget. 

FC Cincinnati

FC Cincinnati er et af de “nyere” expansion teams, som i 2019 blev rykket op i MLS. Siden Cincinnati er kommet op har det stået meget klart, at de slet ikke var rustet og klar til at være i MLS. Første sæson i MLS endte man sidst i Eastern Conference med kun 24 point og hele 75 mål lukket ind i 34 kampe! Sidste sæson som var et forkortet format med kun 23 kampe, endte man igen sidst med 16 point og kun 12 mål scoret, mens man lukkede 36 mål ind. 

Først var det defensiven der var forkastelig dårlig, herefter ansatte man forsvars legenden, Jaap Stam, som skulle give noget mere kvalitet til den defensive del af spillet. Det har dog fjernet for meget fokus for offensiven, og dermed var det ét fedt for Cincinnati. 

Jaap Stam står fortsat i spidsen for Cincinnati, men det kan ikke vare meget længere. 24 kampe i spidsen for Cincinnati, 4 sejre, 5 uafgjorte og 15 nederlag med en målscore på 14:43. 

De har i år lavet et par spændende indkøb i den brasilianske angriber Brenner og den rutinerede 10’er Acosta. Overraskende nok er det stadig Hagglund og Pettersson, der indtager midterforsvaret, og de to har bare vist sig som alt for ringe. Normaltvist ville det nok også være kaptajnen van der Werff, der indtog den ene plads, men han er fortsat ude med brok. 

I de første to kampe af denne sæson, der har Cincinnati spillet 2-2 mod Nashville og tabt 5-0 til New York City. Man kan næsten ikke beskrive hvor dårligt defensivt det har stået til i de to kampe, hvor man også har skiftet målmænd imellem, uden nogle af de to formåede at imponere. 

Oddset

New York City FC sluttede i odds 1,40 på den rene sejr mod Cincinnati, og de skal ikke vurderes som et synderligt meget bedre hold end Orlando i denne sæson. I og med at Cincinnati viser tendenser til at kunne falde helt igennem, går jeg med -1,5 linjen til odds 2,45. 


Orlando City – FC Cincinnati Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Orlando City
FC Cincinnati
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 2. maj 2021 01:23.

Orlando City – FC Cincinnati Head 2 Head


Skriv et svar