18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 77,7
TBP 107,2%
Hitrate 47,4%

Olympiacos-Royal Antwerp-16. September 2021 21:00

Units 2/10 Vundet
Olympiacos vs Royal Antwerp
Begge hold scorer
16. september 2021 21:00
ComeOn
Tippet til 1.90
Udgivet 13. september 2021 10:35
Uefa, Europa League.
Internationalt erfarne Olympiakos mod angrebslystne Antwerp. Værterne skal lægge ud med en sejr men Antwerp kan bide fra sig.

Olympiakos er faste gæster i Europa efter talrige år som dominerende hold i Grækenland. Denne sæson må de tage til takke med Europa League men modsat Champions League har de gode chancer for at gå videre fra gruppen. Olympiakos taber sjældent stort når de spiller internationalt men har svært ved at holde nullet. Uanset om de møder Bayern eller Bratislava. Hjemme i Grækenland scorer de dog rigtigt mange mål og lukker få ind men modstanderne er med få undtagelser af en anden kvalitet. Op til dette gruppespil måtte Olympiakos først op imod Baku (2-0 samlet) og derefter Ludogorets (3-3 tabte på straffepark). I EL kvalen blev Bratislava slået 5-2 samlet men fælles nævneren er at de fortsat lukker pænt med mål ind. Træner Martins har blandt andet brugt sommeren på at styrket angrebet med Lopes og Soares. Begge med 10+ mål pr sæson i bedre ligaere tidligere i deres karriere og spillere der kan gøre en forskel.

Antwerp var et offensivt bekendtskab sidste sæson og det er fortsat under Brian Priske's ledelse. Den mindre belgieske klub var også i EL sidste sæson, hvor de flot spillede sig videre. Rangers vandt dog samlet 9-5 efterfølgende. Antwerp måtte igennem kvalen til EL i år hvor Nicosia (4-4 straffespark) blev slået ud. Antwerp er et offensivt anlagt hold og deres kampe er sjældent kedelige. Indtil videre har fem af otte kampe set begge hold scorer og Antwerp giver generelt rigtig mange chancer væk. Efter de første seks kampe har de også ligaens højeste xGA i Belgien. Priske har fået samlet et fornuftigt hold. Offensiven er styrket med Fischer, Samatta, Frey & Eggestein. Alle spillere med erfaring fra et relativt højt internationalt niveau. De fire, Samatta med debut senest, har da også stået for ni mål og én assist indtil videre. Midterforsvar og formodet kommende profil Engels (fast) blev udskiftet skadet seneste og kan sidde over.

Olympiakos er berettiget favoritter hjemme mod gruppens formodet svageste hold. Selvom de dominere hjemme i Grækenland viser de oftest defensive usikkerheder når de spiller europæisk. Antwerp stikker generelt ikke op for bollemælk og kommer til kampen med en spændende og angrebslysten offensiv. Det hjælper dog sjældent deres forsvar, hvorfor chancerne og målene kommer imod dem i samme antal som de selv scorer på dem.

At ComeOn vælger at betale højere på at begge hold scorer fremfor over 2.5 virker generøst og et spil værd.

Olympiacos – Royal Antwerp Odds


Olympiacos – Royal Antwerp Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar