Olympiacos-Ludogorets Razgrad-3. August 2021 21:00

Olympiacos vs Ludogorets Razgrad
Olympiacos vinder
21:00 3. august 2021
Tippet til 1.58
Units 1/10
Tabt
Udgivet 3. august 2021 11:28
Olympiakos og Ludogorets står overfor hinanden i denne runde af Champions League kvalifikationen. Det er to hold, der har en masse europæisk erfaring, men et Olympiakos hold, der har været mere aktiv de seneste år. Sidste år var Olympiakos med i Champions League gruppespillet, og gik efterfølgende videre mod PSV i Europa League slutspillet, før det blev til et exit mod Arsenal.

Holdet er fortsat trænet af dygtige Pedro Martins, og truppen ser forstærket ud til den kommende sæson. Det skal dog nævnes at Olympiakos ser ud til at være uden et par startere, men truppen er bred og de bør sagtens kunne klare det.

For Ludogorets er det stille og roligt gået ned af bakke de seneste år. Sidste år vandt man igen Parva Liga, men det var ikke lige så overbevisende som vi tidligere har set. De deltog også i Europa League gruppespillet, men man røg ud med seks ud af seks mulige nederlag og en målscore på 7:19.

Det har heller ikke været synderligt overbevisende i Champions League kvalifikationen indtil nu. Mod Soligorsk gik man videre med to 1-0 sejre, og mod Mura fra Slovakiet var der også lidt problemer i første opgør.

Olympiakos ser stærkere ud på langt de fleste facetter, og på hjemmebane bør de være rigtig pæne favoritter mod et Ludogorets hold, der har taget forkerte skridt i deres udvikling.

Olympiacos – Ludogorets Razgrad Odds


Olympiacos – Ludogorets Razgrad Head 2 Head


Tilmeld dig for at få spiltips og det nyeste indhold fra SpilXperten.com

Skriv et svar