18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.
Profit 141,4
TBP 108,1%
Hitrate 48,0%

Olympiacos-Asteras Tripolis-21. April 2021 15:45

Units 3/10 Tabte
Olympiacos vs Asteras Tripolis
Over 2.5 mål
April 21, 2021 15:45
Udgivet April 21, 2021 13:03
Kamp: Olympiakos – Asteras Tripolis
Tip: Over 2,5 mål
Odds: 1,73
Bookmaker: Betfair

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Olympiakos har på forventeligt vis allerede sikret sig det mesterskabet i Super League Grækenland. Derfor må man kunne forvente en vis form for sommerferie stemning, når de betræder banen onsdag eftermiddag mod Asteras i 18 graders varme. 

Matematisk set blev de kun sikret mesterskabet for kort tid siden, men det har lagt fast i et stykke tid, at de var mere eller mindre sikre på mesterskabet. Det så man også i den seneste kamp mod PAOK, hvor de tabte 2-0 og som træner Martins udtalte, så var der klare koncentrationssvigt fra Olympiakos’ side af. Generelt er det meget atypisk af Olympiakos, at de har lukket mål ind i deres sidste fire kampe, hvilket sandsynligvis kommer i takt med at de tager den lidt mere med ro nu. 

Fokusset kan også allerede ligge på den returkamp man har i semifinalen af pokalen, hvor man den 27. skal møde Giannina, efter de spillede 1-1 i første kampe. Olympiakos har altså fortsat to ligakamp før de kamp, hvilket kan give anledning til rotation hos Martins mandskab. Før man spillede det første opgør mod Giannina, der mødte man AEK og her blev det til en 1-5 sejr på udebane, så den offensive potens virker ikke ligefrem dalende. 

Asteras er det lavest rangerende hold i Mesterskabsslutspillet, og med 10 point op til de sjove pladser, så kommer de formentlig heller ikke til at være toptændte på at få 0-0 med fra Olympiakos. Også over dem bør der lure en form for sommerstemning, og vi har da også set dem spiller 3-1, 1-1, 2-0 og 2-2 i de seneste fire kampe. 

Olympiakos er formentlig stadig uden angriberen Koka, men han er langt fra den mest betydende offensive spiller. Tilgengæld ligner det at man igen er uden midtstopperen Ruben Semedo og hans vanlige makker Ba. De to manglede også da man senest tabte 2-0 til PAOK, og stillede med Holebas, Sokratis og Papadopoulos i et 3-mands forsvar. 36-årige Holebas og Papadopoulos, der kun står noteret for 4 kampe denne sæson og spillede sin første kamp siden februar.

Asteras er ingen offensiv pryd, men med tanke på Olympiakos intet har at spille for, og deres defensive fravær kan de drille dem. Offensivt bør den bredde Olympiakos trup dog stadig kunne vælte kegler, også med tanke på at Pedro Martins i 8 kampe mod Asteras har lavet 18 mål, og mod Asteras træner Rastavac 20 i 7 kampe.


Olympiacos – Asteras Tripolis Odds

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 21. april 2021 20:53.

Olympiacos – Asteras Tripolis Head 2 Head


Skriv et svar